[]

Monitor almam lazım

merhaba millet,
crt monitorü lcd ile değiştirmeyi düşünüyorum. hem artık yerim dar hem de film izlerken hiç iyi değil, fullhd ve led olsun diyorum. dvi konusunda kararsızım gerçekten 100 lira fazladan vermeye değiyor mu? sözlkte yazılmış ama şimdi mağazalara gidip inceleme fırsatım yok, zaten gitsem de monitorleri düzgün ve dvi olarak bağladıklarını sanmıyorum. geniş ekranları bile 4:3 oranında falan kullanıyorlardı daha önce gittiğimde.

led monitorlerde mavi tonu fazla deniyor görüntü kötü mü peki?

şimdi HP nin modelleri konusunda pek bir şeye rastlamadım "HP x22led ve Hp x23led nasıldır? kullanan var mı aranızda, fiyatları uygun gibi.

bir de lg e2250v pn modeli var, benq yeni modellerini hala getirmemiş,
samsung xl2370 led gerçekten iyi bir artısı mı var 700 lira olacak kadar yoksa distribütör kayanaklı mı? ya da samsung b3430h nasıl, donanım haberde övmüşler epey.

bütçeyi zoralmadan birşeyler almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.

 
www.exa.com.tr

soyle bisey vardi onermisti birileri. sonra ben de guzel bulmus onermistim.
  • la traviata  (11.09.10 14:04:15) 
@la traviata bu monitorü biliyorum fakat fullhd değil.


  • hoot  (11.09.10 16:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.