Giriş
(7)

kanka kanka dedik nooldu sonu

piyato
çok yakın bir arkadasımla artık yakın arkadaş degil de sevgili olmak istedigimizi farkettik ama pek yapamadık. şimdi gitti elden o samimiyet o gül gibi arkadaslık ama hala gorusuyoruz. nasıl davranmalıyım. hala sevgilim olsun istiyor gibiyim. konuşmalı mıyım bunu?
çok yakın bir arkadasımla artık yakın arkadaş degil de sevgili olmak istedigimizi farkettik ama pek yapamadık. şimdi gitti elden o samimiyet o gül gibi arkadaslık ama hala gorusuyoruz. nasıl davranmalıyım. hala sevgilim olsun istiyor gibiyim. konuşmalı mıyım bunu?
0
piyato
(10.09.10)
konuşarak çözülmez bu sevişmek isteyip istememnizle alakalı bir durum,sevişgenlik durumu grçekleşmiyecek gibiyse espirili bi şekilde büyük bi hata mı yapıyoruz ne acaba de (gülerek),cevabı o versin..
0
jamswety
(10.09.10)
sourlemonade
(10.09.10)
o daha dönmez eski haline.
0
iamtheeggman
(10.09.10)
durmak yok koçum yola devam
0
mormormorius
(10.09.10)
bkz : fiziksel tepkime : kağıdı ikiden ikiye yırtmak - belki bantlarsınız ama eskisi gibi olmaz = kalp kırmak
bkz : kimyasal tepkime : kağıdın yanması - geriye dönüş yok = işte o giden gül gibi arkadaşlık :D
0
busuta
(10.09.10)
napsam fayda yok diyosunuz oyle mi. off. ben konusana kadar 'zaman' halleder bu meseleyi işşşallah.
0
🌸piyato
(10.09.10)
fukka
(10.09.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.