[]

Evdeki karasineklerden nasıl kurtulurum?

Merhabalar.

Sevrisinekler duvarda öldürülüyor, en olmadı elle yakalama şansım mevcut. Gel gelelim dört gün önce balkondan içeri giren üç adet karasinekten kurtulmam mümkün değil. Her hareketimde kaçmayı akıl ediyor hıyarağaları.

Nasıl öldürülür bunlar, nasıl kurtulurum bunlardan?

Not: Camlara da gelmiyorlar. Gelseler kolonyayla bertaraf edeceğim.

 
ınce uzun saplı raid'lerle!!!

elektrık supurgesını borusuyla da denemek lazım
  • fenerliyim ama feneri delgado  (08.09.10 13:36:24 ~ 13:37:07) 
benim taktiğim şu ;

bir daha kullanmamak üzere tahta kaşık alıyorum. havada uçan sineğe hızlıca kafasına indirince tahta kaşığı sinek yere düşüp bayılıyor. sonra sineği alıyorum ve doğaya salıyorum :)

not: bayıldıktan sonra tekrar kalkar bir kaç dakika içinde hemen uçamaz eğer tekrar uçtuktan sonra bir daha vurursanız %90 ölür. :)
  • tatarcan  (08.09.10 13:49:34) 
Sivrisinek de vardır orda, acil ilaçlayın, aman dikkat, yeni virüs çıktı başımıza.


  • samterk  (08.09.10 14:01:18) 
imkanın varsa evin/apartmanın bahçesini ilaçlattır.
etrafımız ağaçla doluyken sadece kendi apartman bahçemizi ilaçlattırdık. bütün bi yaz sinek minek görmedim. hem yumurta bırakıcaklar yakında, ölürlerse seneye daha az sinekle boğuşursun.

  • hia  (08.09.10 14:10:36) 
pencerelere ve kapılara tel taktırın ve evi temiz tutun.


  • ermanen  (08.09.10 14:55:38) 
dostum belediyeyi ara, kesin çözüm.


  • 0dy  (08.09.10 15:06:06) 
Ev tertemiz. Pencereler telle kaplı. Evde sivrisinek de yok. Sadece balkon kapısını açtığımda girivermişler içeri.

Kafayı yiyeceğim.
  • ornette  (08.09.10 15:12:23) 
fesleğen koyun odaya gelmezler güzel de kokar hem


  • dr.ramiz  (09.09.10 00:47:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.