[]

doğum günü hediyesi.bi el atsanız

2 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü var.şu peluş mudur nedir ayıcıklar var ya hani.onları çok seviyodu ama tesadüfen öğrendim ki geçen yıl arkadaşları almışlar öyle bişey.şimdi bende onu düşünüyodum ama vazgeçtim gibi oldu.bende öyle bişey alsam heralde olmaz değil mi? böyle kalıcı olacak biraz daha farklı güzel bi hediye almak istiyorum ama tıkandım. şöyle parlak bi fikrim vardı.
isminin yazılı olduğu bi gümüş kolye yaptırsam çok mu pahalı olur? 150 tlye falan kurtaramaz mıyım? veya başka başka alternatiflere de açığım.hadi abiler ablalar ya şuna bi el atında şu garibanı sevindirin.teşekkürler :))



 
bilmiyorum klasik ve senin düşündüklerine göre daha hafif mi kalır ama şöyle bişey yapılmıştı bana çok hoşuma gitmişti bir adet büyükçe çok hoş desenli bir kutu içine hoşlandığım sevdiğim bir sürü şey alınıp koyulmuştu hepsine baktıkça havalara uçmuştum çok hoşuma gitmişti böyle bişey yapsan??


  • keneabidin  (08.09.10 00:50:35) 
evet ya keneabidin haklı. mesela bi sepet al içine doldur çikolataları peluşları oyuncakları hatta şirin notlar falan olsun :) boncuklar falan çok şeker olur. en sevdiği film saklıyosan birlikte gittiğiniz sinema biletleri. vs vs


  • doroty  (08.09.10 00:59:05) 
peluş mu? çok klişe!
plaket yaptır.camdan.üzerine de yazdır bişiler."2010 un en iyi sevgilisi"..
150 den de daha ucuza kapatırsın
  • lavitaebella  (08.09.10 01:34:16 ~ 01:35:19) 
2010 yerine "tüm zamanların" demen daha hayırlı olacak, ilerde sorun yaşamazsın. kadınlar hakkında tek bir şey öğrendiysem, her ihtimali hesaba katıcaksın..


  • celeron 300a  (08.09.10 04:18:38) 
Bana da şık desenli bir kutu veya sepet içinde bir sürü güzel küçük hediyeler çok güzel bir fikir gibi geldi.
İçine birlikte çektirdiğiniz bir resim koyabilirsin
Bonibon/haribo/tofita falan biraz confetti renkli olsun diye. sonra küçük peluş oyuncaklar veya anahtarlıklar, nici'nin peluş anahtarlıkları çok sevimli oluyor. Toka koyabilirsin sonra sevdiğin bir parfümü. Bu şekilde olunca paketi aldınca birsürü hediye aklına gelecek 150 Tl de tutmaz.
  • zela  (08.09.10 16:06:38) 
bence vereceğim linkteki cici ayna ve bir de parfüm peluş ıvır zıvırdan iyidir. aynanın yanına da güzelliği ve ona bakmanın sana verdiği keyif hakkında bir yazı yazarsın..

www.mudo.com.tr
  • kayranin kedisi  (08.09.10 22:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.