[]

iphone sorun

konunun daha önce açılmış örnekleri olduğunu biliyorum faka faydalanamadığım için yeni konu açtım.
öncelikle durumu bir anlatayım
cihaz yurtdışından geldi
geldikten sonra cihaza turkcell sim kartımı takıp sorunsuz kullandım
akabinde telefon telekominikasyon kurumu tarafından kayıtlı olmadığı için kapatıldı
kapatılmasının ertesi gününde gidip pasaportla kaydettirdim cihazı.
cihaz kapanana kadar simkartımı herşeyiyle tam olarak kullanıyordum fakat kapanmasının ardından kaydettirdiğim günden bu güne cihazım hiç bir sim kartı kabul etmiyor.
cihaz hem internette hem turkcell de beyaz listede ve acık olarak gözüküyor fakat hiçbir şekilde daha önce kabul ettiği simkartları kabul etmiyor çekmiyor.
15 gün geçmesine rağmen telefona hala sinyal gelmiyor.
turkcell de telekominikasyon kurumu da işlemlerde bir problem olmadığını belirtiyorlar.
şu anda cihazı yine internete bağlayıp kullanıyorum işte app indiriyorum fln. cihaz jailbreakli ve ios 4.0 sürüöü mevcuttur.
müşteri hizmetlerinden bir arkadaş itunes ile aktifleştirmem gerektiğini söyledi.ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
yardımcı olmanız için eklemem gereken bir bilgi fln varsa sorun lütfen. imei clonlamak istemiyorum :S
ayrıca daha önce simimi takıp kullandığım cihazın kapandıktan sonra simlock olması mümkünmüdür?

 
hocam, baska simle denedi mi?
restore yapip tekrar jailbreak yaptin mi sonra?
ornek: ayni sorun gibi gorunmese de benim ayfonda sifrelerimi hep tekrar girmem lazimdi butun applere, onceden boyle bir sey yoktu. ulan dedim artik boyle mi falan, sonra kudum forumlari, hicbir sey olmuyorsa restore et demisler, ettim gecti sorun. yani durum su: ayfonun os u nedense bence stabil degil. yani pil tam biterken sarja takiyorum ayfon kitleniyor, tekrar restore jailbreakle ugrasiyorum.
o yuzden, farkli bir sim dene, ama bence sifirdan bir restore ve jailbreak sart.
  • hubble  (07.09.10 17:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.