[]

e-pasaport hakkında

Merhaba duyuru sakinleri.

Pasaport için gerekli olan harç paralarını yatırdım. www.epasaport.gov.tr adresinden randevu da aldım.

Avcılarda oturduğum için Firuzköy mahallesinde bulunan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gideceğim. Randevu saat 16:00 da ama benim parmak izim alınmadığı için saat 15:00 gitmeyi planlıyorum yoksa daha erken mi gideyim? İlçe Emniyet Müdürlüğü pasaport için parmak izi alıyor değil mi?

Evraklar tamam. Sitede istenen evrakları topladım ek olarak başka bir şey götürmeye gerek yok herhalde. Ya da sizin "şunu da al, belki isteyebilirler" diyebileceğiniz bir şey var mı?

Teşekkür ederim.

 
ben kadıköy'den yeni aldım. ilk pasaportum benim. benim gibi ilk olanların parmak izini sıram geldiğinde gişede yaptılar, ama diğerleri parmak izi masasından aldırdılar. başka hiçbir belgeye ihtiyaç yok. randevulu gittiğinizde zaten sıra no falan da almaya gerek yok ama yoğunluk olduğundan mesela ben 10.30 randevusuydum 11 de adım yazdı ekranda. çok erken gitmeyin yani, ben gittim bekledim orda 2 saat.
parmak izi de zaten kuyruk yoksa 30 sn'lik bir işlem. bir de 10 kuruş zarf parası alıyorlar. çarşamba sabah başvurdum, cuma öğlen elimdeydi pasaport.
kolay gelsin.
  • doktor hektor  (06.09.10 18:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.