[]

anakart ve windows 7 ilişkisi

günaydınlar her biri birbirinden güzel ve yakışıklı ve bir o kadar da zeki duyuru sakinleri. hemen konuya geçiyorum. öncelikle şu linklerdeki anakart ve işlemciye sahibim.
anakart;
www.hepsiburada.com
işlemci;
www.hepsiburada.com

benim sorunum şu; ben bu makineye windows 7 kurdum fakat. anakart desteklemediği için driverları yükleyemedim. asus'un kendi sitesinden bakayım belki sonradan eklenmiştir diye bırakın driverı modelin kendisine dahi rastlayamadım. site içinde anahtar kelimelerle arattım yine bulamadı. ben bu kartın w7 driverlarını nereden nasıl bulabilirim. ya da yok mu ki cıkarmamışlar mıdır şerefsizler. eski bir anakart da sayılmaz halbu ki.

 
başlat-->tüm programlar--->windows update diyerek driver'ları bulmasını sağla :)

zaten hemen hemen hepsini yüklemiştir. Belki, ekran ve birkaç ufak tefek eksikler vardır...

Windows update dedikten sonra driver'ları bulunca , hemen yan tarafında "öncelikli güncellemeler","gerekeli güncellemeler" gibi iki tane link göreceksin. Onlardan birine tıklayarak hangi driverları yükleyeceğini görebilirsin.

Teknoloji çok gelişti. Driver arama işi bitti yani :)
  • janavarorion  (06.09.10 09:13:45 ~ 09:14:48) 
win7 driverı olmasına gerek yok xp drverını bile calsıtırıyor win7 bulaibldigin driverı cek kur.


  • bryan fury  (06.09.10 09:16:58) 
@janavarorion; kurduktan sonra ilk yapmaya çalıştığım güncelleme oldu fakat bi kar denememde de hiç bi driver ya da windows güncellemesi bulamadı.
@bryan fury anakartın driver cdsini taktığım işlemtim sisteminiz tanımıyor gibisinden bi hata verdi. sonra ben de cdden manuel kurayım dediğimde yine aynı hatayı verdi

  • takus5  (06.09.10 09:44:38) 
Kartın şu listedekilerden biridir muhtemelen, hepsiburada'da yazan model ismine çok güvenme
www.asus.com

  • brainfour  (06.09.10 10:30:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.