[]

rejim spor vs.

alo! ben cedirc nabersiniz?

olay şu; yaz başında bilek bağlarım koptu. öncesinde boks ve de koşu yapan bir bireydim. ama işte şu an bir çok hareketi yapamıyorum bile. ne zıplayabiliyorum ne koşabiliyorum. bir de üstüne bol yemek yemeyi seven bir insan olunca ibre 80 i gösterdi.

ben de kilo vereyim artık eski fit günlerime döneyim artık diyorum. ama nasıl yapsam.

kafamda rejime başlayıp yanında fitness a da başlayıp kilo vermek fikri geliyor. ama olur mu ki bu şekilde? yoksa direkt rejime başlayıp sonrasında fitness a mı başlasam o şekilde mi vücudu toparlasam?

şimdi rejime başlasam ilk bir ay rahat 5-6 kilo veririm diyorum. çünkü özelliğim aşırı çabuk kilo verip alabiliyorum. ama işte vereyim de almiim diyorum.

ya da başka önerileriniz neler? nedir bu işin raconu?

not: daha öncesinde karacğer yağlanmasından ötürü rejim yapmıştım, çok eskiden body falan da etmiştim, hatta body i bıraktıktan sorna vücudumda aşırı bir sarkma olmuştu. ama genel olarak fitness da rejim de bana sıkıcı geliyor, o nedenle başka başka sporlar yapmayı tercih ediyordum.

 
engel yoksa yüzmeyi kesinlikle tavsiye ederim. sizin gibi ben de body yapıp bırakmak zorunda kalınca baya saçma sapan bir vücudum olmuştu. yüzme ve rejimle kısa sürede toparladım ve gayet iyiyim şu anda.
sadece rejimle kilo verirseniz sarkmalar olabilir o yüzden sporla desteklemek daha uygun gibi.
geçmiş olsun. kolay gelsin.
  • burbat  (06.09.10 02:41:52) 
Kilo vermek için en etkili yol: Diyet + Kardio + Ağırlık çalışması

Bileğin durumuna göre kardio yapar veya yapmazsınız; bileğinizi en az zorlayan çeşidi bulursunuz. Diyet ile vücut geliştirmeye aynı anda başlayın, önce bir süre beslenme programı uygulamak gereksiz.

Bu işin raconu da, en etkili olanı da budur.
  • hiko seijuro  (06.09.10 02:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.