[]

Gerçek mi bu ya?

www.facebook.com

Doğru olamaz herhalde?


 
değil


  • check minus  (05.09.10 23:55:38) 
fake kesinlikle...öyle yerin yakın bi araba kızı kolay kolay altına alamaz alsa bile o şekilde alamaz.hadi diyelim bi mucize oldu onu da başardı kızın vucudu birden yatay konuma gelip sadece kafası dışarı da kalmaz.
hee ama guzel bi video =)

  • bana da bu yakisir  (05.09.10 23:55:52) 
fake.


  • bindokuzyuzkusur  (05.09.10 23:56:30) 
kız düz giriyor arabanın altına, ama diğer planda yan yatıyor


  • kamilinsan  (06.09.10 00:01:40) 
ezildikten sonrası biraz sakat gözüküyor. o hızda o kadar altına alması. kızın birden arabanın solundan fırlaması falan.

bir de benim arkadaşım ezilse kamerayla çekmem heralde. ama kadın gayet düzgün şekilde çekime devam ediyor.
  • gholeman  (06.09.10 00:03:46) 
fake fake fake kızın gölgesi yok varillerin gölgesi var arabanın gölgeside var tam altında :S iyi izleyin


  • bananeasktan  (06.09.10 00:15:27) 
basit bir görüş olabilir; lakin kız gerçekten kaza geçirseydi; şakayı yapanlar, çekmiş olduğu acı ve duydukları vicdan azabından dolayı bu videoyu sosyal paylaşım sitelerine koymuş olmazlardı.


  • lynyrd skynyrd  (06.09.10 00:38:44 ~ 15.09.10 17:19:59) 
O hızla gelen araba vurup azcık ileri atar. Kızı elektrik süpürgesi gibi altına çekmiş.


  • slack  (06.09.10 13:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.