[]

[ otel ] Bodrum - Gümbet

Bodrum Gümbet'te kalabileceğimiz otel önerisi var mıdır? Bir iki madde ile sebebini açıklarsanız ne güzel olur? :)




 
kalabileceğiniz değil de kalmamanız gerek bir otel söyleyeyim: palm garden otel. 2 yıl önce gittim pişman oldum. odada klima bozuktu. havuz pislik içindeydi. silme alman doluydu ve hepsi havuza niyeyse tişörtle giriyorlardı, yemekler çok kötüydü. sadece yeri cadde üzeri olduğu için rahattı minibüs açısından o kadar.


  • i was me but now he s gone  (04.09.10 18:32:23) 
alta park gümbet var, orda kaldıydım. acaip ucuzdu ve o fiyata beklediğimden çok daha konforluydu. yemek konusunda falan takıntılı değilseniz bakın derim. barlar sokağına falan da yakın zaten.


  • kelimeyounu  (04.09.10 19:24:32) 
rosso verde hotel. yolda arabamız bozulduğu için gitmek kısmet olamamıştı ama gümbet merkezde bu yıl yenilenmiş bir otel olduğunu biliyorum. telefonda birkaç kez görüştüğüm görevliler çok nazikti, otel sevimli ayrıca odaları gerçekten güzel görünüyor. yüksek sezona göre oldukça iyi fiyat vermişlerdi sanırım her şey dahil 60 tlydi kişi başı (eğer oda kahvaltı bir yer aramıyorsanız fiyat fena değil) şimdi nasıldır bilemiyorum. iyi tatiller.

www.rossoverdehotel.com
  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (05.09.10 03:24:15 ~ 03:25:06) 
pansiyon benzeri bir şey istiyorsanız çam oteli önerebilirim.
red dragon çin restoranının yan tarafındaki merdivenlerden tam yukarı çıktığınızda görebilirsiniz.
sahibi hakan akbulut.
size her konuda yardımcı olabilir, eğlencesi de cabasıdır.
  • brnnn  (16.10.10 17:19:57 ~ 17:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.