[]

hobi edinmek

sürekli etraftan duyuyoruz benim hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek falan diye. doğrusu bende bu klasikler arasındayım. kendime yeni uğraşlar edinmek istiyorum. böyle tek başına yapılabilir olsun, çok fazla masraflı olmasın mümkünse malum öğrenciyiz nihayetinde. dış mekan veya ev farketmez sizin uğraştığınız veya bana önerebileceğiniz hobileriniz var mı?




 
ismekin kurslarına katıl ebru sanatı ahşap boyama gibi şeylere katıl istersen keman çal ney üfle ( aman diyim gitarı elleme herkes gitara atlıyo zaten sen değişik bişey yap )


  • chwn  (04.09.10 18:22:44) 
@chwn

bir ara neye merak salmıştım ama sabır işi olduğundan üfle üfle bir şey olmayınca eeeh eytere bea diyip bırakmıştım. tekrar düşüneceğim ama.
  • onuruno  (04.09.10 18:28:32) 
ney işi sabır değil okadar ben 2.buck yıldır gitar çalıyorum neye heves saldım ses çıkaramazsın dediler baya sürer dediler ben elime aldım yarım saatte güzel üfledim ve dudağımın alışması iki gün sürdü şimdiyse duyduğum çoğu şeyi çalabiliyorum ( kulağım geliştiği için ) eminimki sende yaparsın gözün korkmasın. istanbuldaysan ney kursuna git fatih te varmış bende başlicam


  • chwn  (04.09.10 18:33:21) 
cp.c-ij.com

ucuzdur. zevklidir.
  • cruor  (04.09.10 18:36:33) 
(bkz: nümismatik)


  • exla  (04.09.10 18:53:00) 
sporla aran nasıl hacu ?
spordan güzel hobi mi olur ya. :)

koş-paten sür- bisiklete bin-spor salonuna yazıl- basketbol yada futbol oyna
bi çok seçenek var.
  • point guard  (04.09.10 18:55:44) 
ATC (artist trading card) 2.5 inçe 3.5 inç boyutunda yapılan her türlü sanatsal çalışma, yapıyorsunuz sonra bu tip çalışan diğer "sanatçılarla" değiş tokuş yapıyorsunuz isterseniz. Hem koleksiyon hem sanat. Çok büyük bir yetenek olmanız da gerekmez, her türlü teknik çalışabilirsiniz..
bu benim de üye olduğum bir forumun galeri kısmı fikir verir: www.atcsforall.com
bu da konuyla ilgili bir dergi eski sayılar beleş görülebiliyor teknikler hakkında bilgilendirmeler var : www.arttradermag.com
  • cinna monster  (04.09.10 18:59:03) 
@chwn
izmir'de yaşıyorum kurs olmasa bile kendim çalmayı deneyeceğim. kız ney var bende onda biraz alıştırmalara başlarım umarım bu sefer sıkmaz:)

@cruor
ilk defa duydum çok değişik bir şeye benziyor. biraz araştırma yapıcam üstünde.

@exla
para koleksiyonu pek sarmaz beni gibime geliyor sağol önerin için

@mvpatakan
o zaten var hacu merak etme sen:)

@cinna monster
bunun hakkında da biraz araştırma yapacağım.
  • onuruno  (04.09.10 19:24:05 ~ 19:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.