[]

bu ne işe yarar?

şu kalemi aldım da
www.kalemkutusu.com
bu pompanın ne işe yaradığını merak ediyorum "ürünün yedekleri" kısmında gördüm
www.kalemkutusu.com

 
dolma kalemi mürekkep kabının içine batırıyosun ve batırmadan önce sıktığın pompayı içeride bırakıyorsun bu sayede içine mürekkep doluyor kalemin tabi bunu 8-10 defa yapıcaksın sonra o pompa bozulcak ve sende o linkteki ürün yedeğini kullanıcaksın.


  • ceo  (04.09.10 02:33:36) 
dediinin ilk kısmı mantıklı geldi ama benm aldıım kalem kartuşlu?


  • rentts  (04.09.10 02:40:27) 
o zaman o ürün yedeği senin ürününün yedeği değil. kartuşlara bakıver.


  • ceo  (04.09.10 02:51:16) 
Kartuş kullanmak zorunda değilsiniz. O pompayı da kartuş takılan yere takıp kullanabilirsiniz. Ayrıca güzel bir kalem almışsınız, güle güle kullanın.

Bu arada, kartuş alıp bir şişe de mürekkep alıp kartuş bittikçe bildiğimiz şırıngayla o kartuşu doldurabilirsiniz. Daha ucuza gelir. Ben öyle yapıyorum.
  • sourlemonade  (04.09.10 06:31:19) 
dostum aynı kalemi aynı pompa ile kullanıyorum; aynı renk.

ceo haklı, sadece kendi mürekkebini kullanmak istiyorsan çekersin kartuşa, mis gibi kullanırsın. yok öbür türlü normal kartuş ile kullanmak istiyorsan, öyle de kullanırsın ama mürekkep seçme şansın olmaz.

zaten çoğu kişi de mürekkep seçme işini sallamayıp öyle kullanıyor olabilir.
  • babilbaligi  (04.09.10 11:31:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.