Giriş
(2)

reklam

elifedm
şimdi bu ara benzerini yapmışlar da olmamış, hani biz bi futbol kupasına bişeye katılmıştık milli takım olaraktan, o ara bi reklam peydahlanmıştı ya da tanıtım gibi bişi. fonda çalan parçanın sözlerini futbolcuların ağız hareketlerini uydurmuşlardı. çok uzak diil emre belöz, semih filan bişeyler diy
şimdi bu ara benzerini yapmışlar da olmamış, hani biz bi futbol kupasına bişeye katılmıştık milli takım olaraktan, o ara bi reklam peydahlanmıştı ya da tanıtım gibi bişi. fonda çalan parçanın sözlerini futbolcuların ağız hareketlerini uydurmuşlardı. çok uzak diil emre belöz, semih filan bişeyler diyoken veya sahada baarıyolarken ağız hareketleri parçaya uyuyodu. çok güzeldi neyin tanıtımı veya reklamıydı, nası izlerim??
0
elifedm
(03.09.10)
ntv'nin veya ntvspor'un galiba o
0
şaman
(03.09.10)
my dady d'arbanville?
salladım
0
.aylin.
(03.09.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.