[]

Kişisel Elektronik Kasa - Yurtta kullanım

slm. asl plz?!

Arkadaşlar, şimdi ben bi işe girdim, hatta bayağı bi işe girdim ve bu sıralarda bankaya bulaşmak istemiyorum, zamanında çok çekmiştim.Bilkent Üniversitesi yurdunda kalmaktayım, bir de eski para işi yapıyorum. Yani 1-9. emisyon arası paraların alım satımı ki arada dönen paralar ve paraların kendileri gerçekten yüksek meblağlar, öyle dışarıda bırakılacak derece de değil.

Sorunum şu: Yurda bir adet 50-100tl arası bulunan elektronik kasalardan alayım mı sence ne dersiniz? Ne dersin? İyi mi yapmış olurum? Daha önce kullanan varsa kullanım açısından nasıldır? Kilosu pek fazla olmadığı için 5-10kg arası, o yüzden rahat ederim diye düşünüyorum.

Cevaplarınızı bekliyorum.

 
kasayı komple goturuler?


  • bryan fury  (02.09.10 16:55:42) 
5-10 kiloluk kasayı kucaklayıp götürmezler mi?
yurtta duvara maktapla delik açmaya izin verirler mi?
yurt odasına kasa koyup duvara asacak kadar paranız olduğuna inanan kişiler duvarı yıkmak pahasına kasayı sökmez mi?

bankadan niye korkuyorsunuz? bankalar bunun için var.
  • kibritsuyu  (02.09.10 16:56:08 ~ 16:56:29) 
banka işleriyle uğraşmak istemiyorum sadece o yüzden. kasayı monte etmeme izin var tabiki edebiliyorum da çalsalar bile açılamayacak bir kasayı bir öğrenci çalmaya çalışmaz sonucunda. ben sadece bazı şeylerin ortalıkta olmamasından yanayım yani güvenli olarak görünmesi bile yeticektir diye düşünüyorum.


  • exla  (02.09.10 16:57:23) 
çok büyük yanılgı:

hiçbir hırsız "çalsam bile işime yaramaz" demez. işine yaramayacağını düşünerek çalmaktan vazgeçmez. çaldıktan sonra işine yaramayacağını, açamayacağını anlayıp geri getirmez.

demircide oksijen kaynağı ile açarlar hem.

banka hesap işleriyle uğraşmak istemezseniz kiralık kasalar var yine bankalarda. onlardan düşünebilirsiniz. ama her gün aç kapa koy al olmaz herhalde.
  • kibritsuyu  (02.09.10 16:59:05 ~ 17:00:01) 
elektronik kasa olayı saçma olur en iyisi bulunduğun çevrede ki bir bankadan kiralık kasa tutmak.


  • sealth  (02.09.10 17:16:59) 
kiralık kasa öneriyorum ve fiyat veriyorum.
kasa için önce bir 150 lira kapora ödüyorsun yani bu 150 yi hesapta blokeli tutuyorsun sonra ise her yıl için 150 lira kasaya ödeme yapıyorsun. kasaya ne koyduğunada banka şüphelenmedikçe bakamaz. güvenlidir yani. kasa içi bencede çok dikkat çeker öğrenci için.

  • ceo  (02.09.10 19:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.