[]

mercedes benz hadımköy'e nasıl giderim

bakırköy, taksim, yenibosna, mecidiyeköy seçeneklerinden birinden buraya nasıl gidebilirim? toplu taşımayla tabi.

teşekkürler


 
yenibosnadan hadımköy araçları kalkıyor onlar tam önünden geçiyormu hatırlamıyorum ama geçmiyorsa bile çok yakınında bırakıyordur.


  • pposeidon_1  (02.09.10 10:02:36 ~ 10:03:26) 
metro duragının hemen dibinde. bi de otobus var ama numarasını bilmiyorum,yıldız teknık davutpasa kampusu yazıyor otobuste.

bakırkoy, yenıbosna dan metroyla cok rahat gidersin.
  • bryan fury  (02.09.10 10:18:57) 
bryan fury senin dediğin yer hadımköy değil sanırım.


  • arso  (02.09.10 12:02:03) 
bir de yenibosna'dan ne kadar sürede giderim oraya?


  • arso  (02.09.10 12:05:34) 
valla o otobüsler/minibüsler ile rahat 1 saat fazlası var azı yok. heryerde dururlar çünkü.


  • pposeidon_1  (02.09.10 12:17:41 ~ 12:18:00) 
ha evet davutpasa orası sori bro.

hadımokoye bahcesehir e gidip ordan dolmusla gidebilirsin.
  • bryan fury  (02.09.10 12:44:09) 
bahcesehir e gel orda sor gösterirler. önünden minibüsler geçiyor. taksimden direk bahcesehire otobüs var ekspres. gerçi bahcesehir e gelince mercedes e 10 lira gibi bişey yazar taksi.

hayrola iş başvurusu mu ? :)
  • ykyt  (02.09.10 13:25:54) 
yaklaşık 3 sene önce falan oraya gitmem gerekmişti. taksim hakiki koç bürosu önünden kalkan / geçen oradan da bakırköy deniz otobüsü otoparkı'na uğrayan bir mercedes benz tr servisi vardı. eğer hala varsa -ki bence kesin vardır- mercedes hadımköy'e beleş ve rahat bir şekilde gidebilirsiniz.


  • nacht des todes  (02.09.10 13:32:45) 
@ nacht des todes

saatini nasıl denk getirecek? çok dakik çalışıyorlar kendileri.
  • ykyt  (02.09.10 18:18:11) 
@ykyt evet iş görüşmesi, eğer bilgin varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim :)
bir de bahçeşehir'deki en son durakta mı inmek lazım yoksa yol üstünde mi? bahçeşehiri de hiç bilmiyorum çünkü.

@nacht des todes servis saatlerini bilemiyorum,uyacağını da sanmıyorum. zaten ik'cı kız da servisle gelebilirsiniz falan demedi; burdan otobüs geçiyo olması lazım dedi.

yenibosnadan kalkan otobüsler tam önünden geçmiyorsa bile belli bir yere kadar gidip ordan taksiye binerim diye düşünüyorum, ya da bahçeşehirden.
  • arso  (02.09.10 18:29:12) 
özele bakarsan mesaj atacağım.


  • ykyt  (02.09.10 19:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.