[]

Avea kullananlara bir sorum var

turkcell kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım ama avea'ya göre çok pahalı. numara taşıyayım dedim ama avea iyi çekmiyor dediler. sizi delirtiyor mu avea? çekim gücü gerçekten zayıf mı?

edit: ha bir de avea kullanan birisiyle konuşunca gacır gucur sesler geliyor. sizde de oluyor mu?


 
hiç alakası yok. gayet çekiyo her yerden.


  • esenboga  (01.09.10 14:31:35) 
Bir türkcell cekim gücü düşük bir yerde ne kadar cekiyorsa avea da okadar cekiyordur. Ve artı olarak avea diyer mobil sirketlere göre sinyeli daha dosttur şöyleki tv nın veya monitörün yanında hoparlörde acıksa turkcell sinyal alınca cihazlar kaosa girerken avea hattınızda bu minimal düzeydedir. Ben de hiç sözkonusu bile olmuyor. ama türkcell sinyal alınca cihazlar cinnet geçiriyor. Yalan mı duyuru ahalisi?


  • TATLIEKŞİ  (01.09.10 14:42:08) 
hem avea hem turkcell kullanıyorum. avea daha ekonomik; ama çekmediği veya az çektiği yer çok. istanbul merkezde yurt odamda bazen çekmiyor mesela!


  • denizin kulleri  (01.09.10 14:55:05) 
Evimde Avea çekmediği için Turkcell'e geçtim 7 ay önce. Avea zırt pırt çekmediği için kesiliyordu konuşma, bu yüzden avnatajlarından yararlanamıyordum. Turkcell ucuz değil ama aylık telefona harcadığım para aynı kaldı, hem de çeken bir telefonla :) Turkcell e geçerken satıcı "Avea ile bisikletle yokuş çıkıyordun, şimdi vitesli bir araban var" demişti. Haklı çıktı aslında :):)


  • kimki  (01.09.10 14:56:14) 
bizim evde de turkcell çekmiyor avea çekiyor işin garibi...


  • esenboga  (01.09.10 16:08:47) 
valla benim evde banyoda hiç çekmiyor balkonda 3 çekiyor salonda full çekiyor kendi odamda 4 çubuk çekiyor. bunun dışında merkezlerde gayet sağlam çekiyor. 15 20 gün sonra bi yolculuğa çıkıcam özellikle bakıcam nerelerde çekip çekmediğine.


  • buffy de vampir sayilir  (01.09.10 16:19:02) 
il merkezlerinde çekim problemi hiç yaşamadım. (çok sık seyahat ediyorum)
taşrada ve seyahat esnasında çekmediği çok oluyor.

  • Rmdy  (01.09.10 16:30:27) 
bi avea telefon ile evine git her tarafında bi konuş . bazı evlerde çekmemezlik yapıyor doğru.


  • ykyt  (01.09.10 20:15:51) 
3 operatörü de denedim. evet avea'nın kalitesi yerlerde sürünüyor, sözde avea ile konuşmak ekonomik ama mesela 5 dakikası 1 kontörse, zaten o 5 dakika dolmadan hat kesileceği için aslında hiçbir işe yaramıyor. hattım avea'yken benimle konuşanlar seslerinin eko yaptığını söylüyorlardı ve çoğu zaman sesleri kesik kesik geldiği için "anlayamadım?", "efendim?", "son söylediğini bir daha tekrar eder misin?" demekten helak olmuştum. evimin de alt katında hiç çekmiyordu, telefonla konuşacaksam üst katlara çıkmam gerekiyordu ve ankara'da oturuyorum. vodafone'a da bir göz atabilirsin, avea'dan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum.


  • kayranin kedisi  (02.09.10 02:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.