[]

Ucuz network kablosu

Merhaba duyuru sakinleri, şöyle ucuza alabileceğimiz network kablosunu nereden alabiliriz. istanbul için kadiköy ve mecidiyeköy olmak üzere?




 
mecidiyekoyde babacan (oemci.com) dan aldim ucuz kablo da cope gitti. disi da ici de asir dandik, jack takmak icin bir saat ugrasmak istiyorsan gidip alabilirsin.


  • erich  (01.09.10 14:39:20) 
rj45 ve kablo mu network kablosu? yazıcıoğlu'nda var 3 mt 5 liraydı galiba.


  • shell  (01.09.10 14:47:26) 
cat-5 diyorsun mtresi 1tl nın altında olması lazım. bilgisayarcılara fln sor mecidiyekoyde. o sokakta bulursun illa.


  • bryan fury  (01.09.10 14:53:36) 
praktikerde metresi 0.79 tl, ucunda r45 yok.


  • spankenstein  (01.09.10 16:05:17) 
avcılardaki bir bilgisayarcıdan 1.5 m yaptırmıştım. kablonun metresine 50 kuruş, iki uca jack de 1 lira dan almıştım. ki küçük bi bilgisayarcıydı. demek istediğim hazır pakette almak yerine özel yaptırın.


  • sttc  (01.09.10 16:44:10) 
karaköye in, perşembe pazarına giderken küçücük bi dükkan vardı mesela. hem ucuzcu epey hem de güvenilir adamlar.
mecidiyeköyde gülbağ'da da bir sürü vardır tabii.

  • muppet  (01.09.10 17:55:09) 
Hım önerilerinizi değerlendiricem ben cat-5 kablo alıcam ve ortalama 60 mt. civarı. bu duyuru yukarı taşınır mı acaba? :S


  • TATLIEKŞİ  (01.09.10 22:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.