[]

winampta kolayca şarkı seçmek

listeyi bi sanatçıya göre bi albüme göre sıralıyım sonra isme göre sıralıyım anahtar sözcük yazayım filtrelesin listeyi filan aynı itunesteki gibi mümkün mü bunlar? olmasa bile bunları yaptıran bi eklenti var mı? itunes kullan diyeceksiniz winamptaki gibi güzel bir lyrics eklentisi bulamadım onda da.




 
j tusuna basip bir keyword girince ona uygun medyalari getiriyor olmali.


  • dahicocuk  (01.09.10 06:04:59) 
ortam kitaplığı diye bi olay varmış itunesten aktardım bütün şarkıları hepsi gözüküyo sanatçıya albüme göre sıralayabiliyorum, sonra ordan playlist e ittirip ittirip dinliyorum çok güzel oldu. bide smart playlist gibi bişey olsa tam olacakmış.


  • cagdassalur  (01.09.10 06:39:59) 
öncelikle itunes kabaca ay-tuns diye okunuyor. geçenlerde orda burda dolaşırken profiline denk geldiğimi düşündüğüm steam'i de sıteam diye okumuyorsundur umarım :)

winamp'ta listeyi sıralamak için misc butonundan sort list seçeneklerini kullan. dosya ismine, konumuna ve tag'ine göre sıralar şarkıları. j de arama tuşu işte. hangi mp3 playerda rahat ediyorsan onu kullan. kimse sana i tunes kullan demez merak etme.
  • i ve been mistreated  (01.09.10 07:08:56 ~ 07:10:28) 
@i ve been mistreated steam'ı da yazıldığı gibi okuyorum :). küçükken yapışmış bi kere kaldı öyle. microsoft'u da mikrosoft diye okurum mesela. adobe de öyle.


  • cagdassalur  (01.09.10 07:15:42) 
yol yakınken geri dön bence, henüz gençsin :) öğren, bunları düzgün telaffuz etmek cidden lazım ilerde sana. sırf bunları değil pek çok kelimeyi tabii ki. üniversitede ukala hocalar, çok bilmiş tipler fena dalga geçerler bak. sıteam diye yapışır üzerine :O


  • i ve been mistreated  (01.09.10 07:21:14 ~ 07:21:42) 
@i ve been mistreated çok bilmiş tiplerle işim olmaz dalga geçsin onlar ama hocalarla da uğraşılmaz. ingilizce konuşurken normal telaffuz ediyorum ama türkçe konuşurken bu kelimeleri yazıldığı gibi okuyorum. türkçeleştirdim bi nevi. bundan sonra öyle kullanmaya çalışırım alışkanlık yapar belki.


  • cagdassalur  (01.09.10 07:28:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.