[]

Amerikan Iphone

millet selam herkese. benim kıl bir arkadaşım amerikada yarın geri dönecek. zar zor binbir rica minnet ile bir iphone 3gs getirtmeye ikna ettim. bugün içerisin de alacak inşallah yetiştirebilirsek. kusura bakmayın duyuru da aynı konuyu aramaya vakit bulamadım orda akşam olmadan aldırmam lazım.

şimdi sorum bu apple storedan kontratsız satılmıyor yada satılırsada hediye mediye bişiler galiba.

en kısa yoldan sıfır apple 3gs zımbırtısını nerden aldırabilirim buna? kilitli falan olması önemli değil ben burda icabına baklarım onun. sadece uğraşmadn bu bebe gidip bir dükkana( apple store da olur eğer veriyolarsa) alıp çıkacak. at&t olması da sorun değil ama kontrat olmayacak tabi ama kilit olabilir.


en kısa ve net çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. sevgiler saygılar.

 
gitsin at&t den alsin kontratsiz alabilir oradan.


  • thefin  (31.08.10 22:21:23) 
ayfon 4 varken niye 3gs sipariş ettiniz o da ilginç. bestbuy a baksın varsa orda vardır kontratsız.


  • buffy de vampir sayilir  (31.08.10 22:49:11) 
Benim bildiğim e-bay harici kontratsız iphone almak neredeyse imkansız.İsterseniz e-bay'e bakın,ödemeyi yapın kargo adresini arkadaşınıza yönlendirin. Ama yarın dönecek diyorsunuz. Yetişmez maalesef.Apple store'da iphone satılmıyor. Hediye ettikleri genelde ipod touch oluyor. Görüntü olarak aynı olduğundan karıştırılmış olabilir.Açıkcası Amerika'dan o kadar uğraşıp getirmenize değmez. sahibinden.com'dan hemen hemen aynı paraya iphone alabilirsiniz. Hem de alacağınız ürünü görme şansınız da var. Bence hiç riske etmeyin derim


  • esma_sultan  (31.08.10 22:50:40) 
iphone 4 e gerek yok ya hem o kadar da para yok. 550 usd maximum. hem 3 ün tipi daha bi hoş :D

eee sonuç nedir şimdi at&t den alabilir mi?
best buy konusunda kesin emin misiniz? akşam olmak üzere :(

store.apple.com

burda en altta 2. dipnotta hediye olarak alınırsa 499 usd diyor 3gs için. ya da sanırım anladığım kadarı ile.
  • afchiki  (31.08.10 23:10:28) 
  • buffy de vampir sayilir  (01.09.10 15:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.