[]

ps3 sixaxis kollarin analoglarinin bezi yirtildi. ne yapsam a dostlar?

asagida ekledigim fotosunda da gorulebilecegi uzre, 2 sixaxis kolumun da sol analogunun bezleri yirtildi ve simdi acaip parmak acitiyor.

img820.imageshack.us

oraya takabilecegim yedek plastik veya bez vs. zamazingoyu oncelikle internette nerden bulabilirim?

son ihtimal olarak dogubank veya yazicioglu yapmak istiyorum.

(sagdaki analogdan soldakine gecirin demeyin, cikabilen bisi degil o)


edit:
ÇÖZÜLDÜ : )

 
direk sony e mail at mudur, ps1 den beri kullanırım hıc gormedım bunu duymadım bile.


  • bryan fury  (31.08.10 14:13:18) 
ya orasi deri gibi bisey ve herkesin zamanla asinmadan dolayi yirtilabiliyormus. simdi baktim sitelerde pek cok kisi yasamis.

www.famitsu.com

soyle bisi lazim bana sanirim?

(bi de analog stick leri oldugu gibi tek tek 3 tl ye tanesini satan bi cocuk var, ondan stick aliyim ya da )
  • la traviata  (31.08.10 14:14:28) 
aha buldum soyle bisi.

www.sahibinden.com

olur galiba bu?

ama izmir'deymis, ben istanbul. pof
  • la traviata  (31.08.10 14:19:01 ~ 14:21:14) 
Öncelikle McGyver mode \on

Ben size bir öneride bulunayım: o analog kolun üst yuvarlak kısmını yeteri derecede bildiğimiz strech film ile kaplayıp boğaz kısmında toplasanız? yani kafa kısmına 5-6 kat strech selafon sarın, sonra da boğaz kısmından gerdirerek bağlayın. En azından bir deneyin, belki eskisinden daha da yumuşlak olacaktır?..
  • trawmatolog  (31.08.10 14:56:35) 
usenmedim gittim dogubank civarina. sonra orda aradigimi bulamayip tahtakale'deki şark han'a gittim. hana girmeden sagda bir dukkanda sifir analog joystickler vardi. aldim 2 tane. evde kendim yaptim (aman evde sixaxis i kendiniz acmaya kalkmayin, benim 2. acisim, deneyimliyim, mahvolursunuz eheh)

cillop gibi oldu her sey. tesekkurlerrr

not: trawmatolog'un da gecici olarak guzelmis fikri. ama en guzeli sifir gibi su an kullaniyo olmam, gerek kalmadi ama sagolsun yine de.
  • la traviata  (31.08.10 18:59:00 ~ 19:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.