[]

asyali yarim

2012'de olmeden once hani 50 yasinda fotograf makinesiyle herseyin resmini ceken japon turist degil de boyle ufak tefek sirin mi sirin asyali yarim olsun konusalim goruselim istiyorum. hayallerimi nasil gerceklestirecegim be duyuru? fazla param yok en fazla 1000 filan harcayabilirim.


not: monitorden degil de yuz yuze gormelik. soy ismi jpg/png/turevleri olmasin.

 
üni okuyorsan yabancı uyruklu öğrenciler gelir her sene kırgız falan onlar da çekik gözlü. olma mı ?


  • ronaldo17  (31.08.10 02:01:26 ~ 02:01:52) 
kendine ufak boylu tatar bul?


  • kedislike  (31.08.10 02:03:02) 
unideyim zaten de yabanci yok bizde hic

ayrica tatar kesmez japon ya da koreli ister bu gonul
  • erich  (31.08.10 02:10:16) 
1- japon konsolosluğunun etkinliklerini takip et.
2- facebook'ta japon ve koreli grupları var. hatta türk-japon, türk-kore dostluk grupları var. bunun yanı sıra japonca, korece öğrenmek isteyenler diye gruplar da vardır. onlara üye ol.
3- skype'ın yoksa skype programını yükle ve orada japon, koreli gibi ülke seçeneklerinin yanında yaş, cinsiyet seçeneklerini de sçeip arama yap. şansına ne çıkarsa.
4- türk-japon, türk-kore dostluk derneklerine git. onları araştır, üye ol.
5- sultanahmet'e git, çekik gözlü turistlerle kaynaş.
  • microfiction  (31.08.10 02:26:36 ~ 02:28:41) 
okuyorsan eğer aisecle japonyaya git


  • buffy de vampir sayilir  (31.08.10 03:33:39) 
Oncelikle, bu is maliyetlidir. Eger ailenden ya da sana sponsor olabilecek birinden maddi destek alabiliyorsan Kanada, Amerika veya Ingiltere'de Ingilizce ya da sertifika/diploma programina katil. Ingilizcen iyi olsa bile seviye belirleme sinavinda bilerek sicip batir. Cunku ilk seviye siniflarinin buyuk cogunlugunu Japonya'dan, Guney Kore'den, Taiwan'dan gelen ogrenciler olusturur. Cinliler ve Hong Kong'lular ise Ingilizce'ye Koreli, Japon ve Taiwan'lilardan daha yatkin oldugu icin daha cok universite ya da lisansustu egitimine gelirler. Bir alternatifin de bu ulkelerden birinde yuksek lisans ya da degisim programci ogrencisi olmak. Etrafin bunlarla kusatilacagi icin begendigine yakinlasmaya calisirsin iste. Acik renk sacli ve renkli gozlu biri olmak, onlarla sevgili olma sansini artirir. Bu tiptekilerin sansi, kumrallara ya da koyu renk kil sahibi olanlara oranla her zaman daha fazla. Japonlar tipe pek onem vermezler; cok guzel Japonarin igrenc tiplerle dolastigina sahidim. Koreli, Cinli ve Hong Konglular icinse hem dis gorunumun hem de maddi durumun onemli kriterdir. Taiwanlilar (Cinli ve Hong Kong'lularla ayni bokun laciverti olmalarina ragmen) ise caucasianlarla evlilik ya da uzun sureli birliktelik sonucu gocmenlik, vatandaslik kazanma gibi menfaatler haricinde, iliski konusunda cok sicak degiller. Bol sans.


  • sitare durmus  (21.10.10 23:51:24 ~ 23:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.