[]

AB çalışma izni ve Mavi Kart

Avrupa Birliği'nde çalışmak için gerekli izin nasıl alınır? Benim bildiğim bir firma beni işe almak isteyecek ve bunun için başvuru yapacak. Ama birkaç kez senin AB'de çalışma iznin yok o yüzden olmaz ile karşılaştım. İşveren demedikten sonra ben nasıl alabilirim?
Aynı zamanda mavi kartı da sormak istiyorum. Şu an yürürlükte mi ve nasıl alınır?



 
Mavi Kart henuz yururluge girmedi bildigim kadariyla.

2 farkli ab ulkesinden calisma izni alirken cani cikmis biri olarak diyebilirim ki bundan sonra alacaginiz cevaplar almis oldugunuz cevaplara benzer olabilir. oyle bir pozisyon/sirket/ulke bulmalisiniz ki sizin pozisyonunuzu o ulke ya da ab icerisinden dolduramamali o sirket. bildigim kadari ile ab disindan eleman almak icin oncelikle ulke icerisinden o olmazsa ab icerisinden adam aramak zorundalar. bulamazlarsa ab disi eleman alabilirler ise ki o noktaya gelene kadar ya uygun eleman buluyorlar ya da prosedurler ugrasmamak icin karsilarina cikan en uygun/yakin ozelliklere sahip ab vatandasi kisileri aliyorlar ise. (ulkeden ulkeye degisebilir sonucta her ulkenin de kendilerine ozgu kurallari mevcut.)


bol sans ve bol sabir gerekmekte. kolay gelsin.
  • fdegir  (31.08.10 00:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.