[]

TTnet aboneliğini bitirmek ama nasıl?

Canceronlular,

TTnet'in rezil hizmetini yıllar yılı sözleşmesiz olarak kullanmaktayım. Yani aboneliği istediğim an bitirebilirim. Smile ADSL'nin en son %50 indirim kampanyasından yararlanabilmek için TTnet aboneliğimi sonlandırmak istiyorum ama yapamıyorum. Evdeki telefon hattı ve internet aboneliği annemin üzerine, ama kullanan benim.

Annemim kişisel bilgilerini alıp 4440375'i arayıp aboneliği bitirmek istediğimi söyledim. Niye kapattırmak istediğimi sorduklarında da daha ucuz bir sağlayıcı bulduğumu söyledim. Bunun üzerine kapatma işleminin telefonla değil müdürlüğe abonenin kendisinin yazılı talebiyle yapılabileceğini söylediler. Bugün resmi tatil, yarın ise ayın son günü ve benim ailemin yazlıktan dönmesine nerdeyse yarım ay var. Ne yapmalı?

Unutmadan, Smile ADSL'nin kampanyası:
www.smileadsl.com

 
Anneniz noterden size vekalet verip gönderirse yaptırabilirsiniz.


  • sourlemonade  (30.08.10 18:44:22) 
@cosmicstring
Uzun iş, 12 gün sonra zaten kendisi halk oylaması için gelecek. TTnet ayın tamamını değil kapanana kadar olan kısmını ödersiniz dedi, tabi bu benim kapatmalarını söylediğim değil onların kapattığı tarih olacak.

@baldur
Hayır, 24 aylık taahütname imzalıyorsun ama mesela ayda bir kere hız değişikliği yapabiliyorsun. Benim yapmayı planladığım şey 8 M'lik internet paketini 12 ay %50 indirimli kullandıktan sonra 12. ay şu an kullanmakta olduğum 2 M hızına geri dönmek. Zaten altyapı olarak TTnet altyapısı kullanıldığından TTnet'e geri dönemnin bir lüzumunu göremiyorum ben.
  • metal revolution  (30.08.10 19:06:33) 
Annenin şehir dışında olduğunu belirtip, mevcut tüm borcu kapatırsanız, annenizin bulunduğu yerden müdürlüğe faks çekmesi yeterli olacaktır. Faks'la kapatıyorlar.


  • janavarorion  (30.08.10 20:29:28) 
@janavarorion
TTnet aboneliğinin faturaları annemin banka hesabından otomatik ödeme talimatı ile ödendiğinden benim kalan borcu kapatmam mümkün değil.

@8 easy steps
Bunu yarın deneyeceğim; gerçekten de Türkiye'deki herhangi bir Türk Telekom müdürlüğünden halledilebilmesi gerekir. Bakalım Dikili'den olacak mı bu iş?...
  • metal revolution  (30.08.10 22:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.