Giriş
(7)

Yurtdışı okul başvuru formunu yollamak için kargo firması?

wrangle
Selam,Benim zamanımda DHL kampanya yapmıştı, telefonla arıyordun gelip başvurunu alıyorlardı üstüne bir de 25$ civarı ufak bir ücret veriyorduk. Geçenlerde DHL'in ofisine gittik sorduk 4 sayfa kağıt için 110 TL istediler. 2 tane yollayacağımız için iyice sapık bir rakam çıkıyor işin sonunda.Önereceğ
Selam,

Benim zamanımda DHL kampanya yapmıştı, telefonla arıyordun gelip başvurunu alıyorlardı üstüne bir de 25$ civarı ufak bir ücret veriyorduk. Geçenlerde DHL'in ofisine gittik sorduk 4 sayfa kağıt için 110 TL istediler. 2 tane yollayacağımız için iyice sapık bir rakam çıkıyor işin sonunda.

Önereceğiniz bir yol var mıdır acep? Çünkü sonuçta insanın geleceği söz konusu burada elimizde bir "takip numarası" olsun istiyoruz ve pek tabii hızlı gitmesini.
0
wrangle
(30.08.10)
ups?
0
jameskeenan
(30.08.10)
Şimdi sitelerine baktım o da 100 TL civarı bir fiyat çıkarıyor.
0
🌸wrangle
(30.08.10)
ekim-aralik doneminde oyel bir kampanyalari oluyor okul basvurulari icin ama bu ara yok saniyorum.
bazi subeler ekstra indirimli yolluyor bildigim kadariyla ama, mesela rumelihisarustunde (bogazicinin oradaki) neredeyse yari yariya yolluyormusmus diye duydumdu, tabii istanbul icin.
su var: www.eksisozluk.com
0
kurukafa
(30.08.10)
basvurum.com bir de buraya bakin. kendim kullanmadim ama cok kisiden duydum.
0
dahicocuk
(30.08.10)
bu kıyağımı unutma,

dhl'den aydın beyi ara 0212 4781310
şöyle söyle, benim bir gönderim var, bundan sonra düzenli olarakda yollayabilirim, ups ile konuştum bana indirimli 50 tl dediler ancak dhl bana daha çok güven veren bir firma, fiyatta bir indirim yapma şansınız varsa çok sevinirim. telefonunuzu sık sık aracılığınızla gönderi yapan birinden aldım.

bu adam iyi indirimler yapıyor.

ups'den de ayşegül hanımı iste onada aynısını söyle hangisi en iyi teklifi verirse onunla yollarsın. ikiside gelip adresten teslim alıyorlar.

edit: fedex beş kuruş etmez, mng kargo işte, hem pahalı hem telefonda başka mng ye gittiğinizde başka fiyat veriyorlar, uğraşmaya bile değmez. adam olup memlekete şube bile açmıyor dallamasyonlar
0
alchemistt
(30.08.10)
Eğer aciliyeti yoksa ptt bir hafta gibi bi sürede ulaştiriyo ben çek cumhuriyetine 16 liraya yollamiştim.
0
myumyun
(30.08.10)
kargoyla yollamak enayilik.. iade taahütlü ptt ile yollayın. isveç'e kargoyla aynı sürede gitmişti.. ücreti de çok makül ve güvenilir.(5 lira civarıydı benimki)
0
kveldulv
(30.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.