[]

Başkasının yeptığı yemeği yiyemiyorum...

Garip gelicek belki ama annemin yaptığı yemeklerden başkasını yiyemiyorum.Dünyanın en güzel yemeklerini mi yapıyo?Hayır.Şöyle pis bi yönüm daha var.lokantada rerestaurantta afiyetle yiyorum.ama gelgelelim bi komşunun,akrabamın yaptığı yemeği içime sine sine yiyemiyorum.var mı böyle durumda olan ve bunun çözümü




 
bende sadece komşuların yaptıklarını yemiyorum.


  • pposeidon_1  (30.08.10 09:26:59) 
Bence sorun psikolojik ve çözümü de öyle uygulanır fakat çok kişinin bu durumda olmasından dolayı normal karşılanıyor.
Boğa burçlarında çok vardır bu diye biliyorum bi de.

  • kogan  (30.08.10 09:45:40) 
Benim yaptığım yemeğe burun kıvıran biri olursa bir daha asla evime almam. Olaya bir de ters yönden bakın.


  • samterk  (30.08.10 10:08:51) 
ben bana itici gelenlerinkini yiyemiyorum. mesela teyzem çok güzel kurabiye yapar afiyetle yerim.üst kat kmşumuz var mesela onunkileri çok severim. ama alt kat komşusununkileri yiyemiyorum yani bunun o kişiye olan bakış açınızla alakası var galiba.


  • advest  (30.08.10 10:27:16) 
benim durum kişilere göre değişmiyor ki.sebebi herneyse yiyemiyorum işte.e bazen ayıp olacak diye yiyorum ama yeminle işkence oluyo o zaman.


  • fikox  (30.08.10 11:25:44) 
daha ötesini söyleyeyim, evde yapılmış reçel bile yiyeyemediğim gibi, eş/dost/anne kayınvalide evde yapıp eve reçel getirirse de, dolaptan birşey alırken falan elim o reçelin kasesine değerse bile iğreniyorum.

ayrıca eve yemeğe biri gelirse (özellikle kahvaltıya), girip çıkılan reçel, bal, zeytin, peynir, sarelle gibi, ortada ortak kullanımda, "ağızlı" çatal bıçak değmiş yiyeceklerden de tiksiniyorum.
  • cedilla  (30.08.10 12:23:30 ~ 13:57:32) 
ben komşumu yedim


  • dekila olmeka  (30.08.10 12:31:21) 
durum psikolojik. keşke komşular bir şeyler yapsa, getirse de yesek.


  • ykyt  (30.08.10 15:20:34) 
bende de var o, ozellikle de yapilirken gormussem hayatta yiyemem.


  • kayranin kedisi  (30.08.10 18:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.