[]

atlet giymek yada giymemek işte bütün mesele bu

genciz ya şimdi bide güsel durmuyo ya atlet giymiyorum ilerdeki yaşlarda yaşlılıkta nolur çok acısını çekermiyim değermi var mı burda gençken atlet giymeyip şu yaşlılığında ağrı çeken/çekmeyen anlatabilirmi deneyimlerini?




 
1- Bünye meselesi.
2- Çok soğuksa tişört/tshirt giymeyi deneyebilirsin. Misal kardeşimin bir hevesle alıp giymediği metallica tişörtünü atlet niyetine kullandığım zamanlar oldu, olmadı değil;)
3- Bir fizik kuralı vereyim; kalın tek parça giymektense ince bir kaç kat giyinmek daha verimlidir*.
  • late viper  (03.12.07 19:00:30) 
böbrek dalak ciğer miğer üşütmesin derdi eskiler. ayrıca, -mi'leri ayırmaya da yarıyormuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum...


  • hayatacaylakkaldim  (03.12.07 19:00:40) 
ben de son bir kac senedir hic sektirmeden yaz kis atlet giyiyorum.. bu konu da arkadaslarimin cogu benimle dalga gecseler de, artilarini yazmadan edemeyecegim.. biraz reklam gibi olacak ama..

1. özellikle pantalon ile boxer arasina sokulan atlet gercekten soguk ve rüzgarli havalarda gövdeyi koruyor.. ve konustugum bu konuda bilgi sahibi bütün insanlar da ilerleyen yaslarda büyük sorunlardan kurtulunabilecegini savunuyorlar.. misal kizlara da karni acik giyilmemesi önerilir ama bence giysinler.. neyse..
2. misal yazin cok sicaklarda teri almasi gibi bir durum var, tipki kücükken annelerimizin sirtimiza havlu koymasi gibi..
3. özellikle takim elbise ile giyilmesi gerektigine inaniyorum.. evet böyle gelmis böyle gider olacak biraz ama.. kisisel görüsüm beyaz ve acik renkli gömlekler icinde uzun kollu tshirtlerden veya hic bir sey olmamasindan daha iyi durdugu..
4. ayrica cok karizmatik duruyor be.. giyin, aynaya bakin, kaslari sikin, harika güven tazeliyor.. biraz kro ve narsist bi yaklasim ama.. ise yaradigi olmuyor degil.. en kötü güler gecersiniz..
5. ha bir de öyle ya da böyle böbrekleri korumak lazim gercekten.. bu konuda ceken cok tanidigim oldu..
  • raizti  (03.12.07 19:43:40) 
cevap yazdım ama uçtu, tekrar yazmaya üşeniyorum. kısaca bir şey söyleyeyim.

eğer atletin klasik tipini sevmiyorsanız diesel'in atletleri oldukça "şekil". pahalı ama sağlık daha önemli.
  • kimlanbu  (03.12.07 20:11:28) 
siyah giy kıro demezler. ben atlet yerine ucuz solmuş tişörtlerden giyiyorum ama atletin yeri de ayrı vücudu dik durmaya zorluyor sanki.


  • sourlemonade  (03.12.07 20:58:47) 
divit in dediği gibi şimdilerde pazarda bile çok güzel atletler var, siyah askılı deiğişik modeller var , bence onları bi dene derim...


  • raven pixie  (03.12.07 23:36:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.