[]

sigara

bildiğin kafa yapıyo bende bu. düzenli içerim ama hala bu durum aynı. tiryaki değilim. winston içiyordum bugün muratti denedim daha hafif diye ama sevmedim. ne yapayım şimdi ben?




 
sorunuz tam olarak anlaşılmamakla birlikte, gittiğiniz yol tiryakiliğe giden yoldur. bir noktadan sonra kafa filan da yapmayacak evet...


  • uyuzcan  (29.08.10 14:45:31) 
muratti piyasada ki en agir tutunu olan sigaralardandir. zaten


  • kobretti  (29.08.10 14:46:51) 
uzun süredir içiyorum ama dediğim gibi bişte bildiğin kafa yapıyor. yapmasın istiyorum. bende mi problem var? çevremdeki sigara içen insanlarda yok böyle bi problem.


  • cagdassalur  (29.08.10 14:49:18) 
ne güzel işte. daha ne istiyosun

o kafa olma durumu tiryakilerde ancak güzel bir yemek sonrası 2-3 dakika kadar hissedilebiliyor, bir zevkli de oluyor hiç sorma.
  • i ve been mistreated  (29.08.10 14:57:50) 
olm saçmalama genceciksin ne işin var sigarayla falan


  • xenophobe  (29.08.10 16:14:04) 
@want2die ya aslında soruyu net sormamışım bu sigaranın kafa yapma durumunu garipsedim o yüzden şeyaptım. neyse böyle devam edeyim ben zaten yapacak bişey yok pek.

@xenophobe ya ergenlik filan işte alıştım bikere ama ailemin yanından taşınayım bırakırım heralde. bende sevmiyorum pek kokusunu filan.
  • cagdassalur  (29.08.10 16:24:36) 
İlk seneler çok normal olur. Hele ki burnundan falan duman çıkartmayı seviyorsan öfff diyorum leyla olursun.

14 sene içtim, 6-7 aydır temizim... oh beee dünya varmış diyorum. Eskisi gibi koşup coşabiliyorum :D
  • janavarorion  (29.08.10 16:50:41) 
abi millet oruç tutuyo sırf senin dediğin olsun diye :) şaka bi yana sigarayı 80 90 sene öncesinin devlet adamları presidentleri gibi içmeye çalış böyle rahat ve sigara sanki bi aksesuarmış gibi, sakin sakin yavaş ve kısa nefesler :)


  • richthofen  (29.08.10 17:20:15) 
duzenli icmekten katin gunde 20 dal ise tuhaf bir durum, ancak tiryakisin.
gunde 1 falansa tamamen normal zaten.

  • kurukafa  (29.08.10 17:28:22) 
@kurukafa o kadar değil de 2 günde 1,5 paket bitiyo işte. o yüzden oluyo olabilir daha fazla içmeye başlıyım :). şaka bi yana cidden düşününce iyiymiş bu durum. kucalamayayım.


  • cagdassalur  (29.08.10 17:43:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.