[]

Askerlik tecili

Şimdi bu askerlik tecil işlemlerinde malumunuz 4 yıllık lisans öğrencisinin maksimum öğrencilik süresi 7 sene fakat kafama takılan şu : hazırlık sınıfları da bu 7 seneye dahil mi? Yani 3 sene hazırlık, 4 sene bölüm sınıflarını okumuş ve halen devam eden bir öğrencinin tecil hakkı dolmuş olur mu yoksa halen 3 sene öğrencilik durumundan yırtar mı?




 
üniversiteye kayıtlı göründüğünüz sürece tecil ettirebilirsiniz. askerlik şube başkanı gelip de "bu okul 4 senede neden bitmedi haa (kulaktan tutarak) yürü bakalım çabuk askere" demez.

konuyla alakalı zaytung son dakika haberi.
Tek tip askerlik söylentilerinin ardından Anadolu Üniversitesi'nin kapatılması gündemde...
  • advest  (29.08.10 11:00:59 ~ 11:02:06) 
hayır dahil değil. 8 sen hakkınız var. üniversite eğitiminiz devam ettiği sürece askerlikle ilişkiniz olmaz. Ancak yüksek lisans için tecil işlemi yaptırmazsanız 29 yaşında okuyor dahi olsanız asker kaçağı statüsüne geçersiniz.


  • janavarorion  (29.08.10 11:10:12) 
@8 easy steps, Ben de öyle dedim zaten :) 29 yaşındaysanız ve halen lisans eğitiminiz devam ediyorsa asker kaçağı sayılıyorsunuz. Fakat Lisansı tamamlar ve askerlik şubesine yüksek lisans yapacağınızı bildirirseniz dediğin gibi 35 e kadar yolu var :)


  • janavarorion  (29.08.10 16:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.