[]

futbol oyunu tavsiyesi

Şimdi efendim nostalji olsun deyü fifa98rtwc'yi indirmiştim geçen. sardı bayağı dünya kupası falan yapıyorum career tadında. gelgelelim normal lig de oynayasım var ama Türkiye ligi yok.

Bir oyun tasiyesi rica ediyorum muhteviyatında Türkiye ligi de olan fifa, wining, pes serisinin eski oyunlarından. Son çıkan 2008 oyunlarında vardır ama hem netten forumdan indiriyorum bikaç cdyi geçmesin istiyorum hem de 128mb paylaşımlı grafik işlemciyle dizüstünde çalışacak bi oyun olmalı. bir de winning'lerden pc de sorunsuz çalışan olursa malum... Yoksa gider fifa08i bulurum. şimdiden teşekkür.


 
fifa 2000 de türkiye ligi vardı diye hatırlıyorum.


  • aynali  (02.12.07 19:04:47) 
hadi ya sözlükte bakındım biraz da fifa2003-4 te bile türkiye ligi yok demişler.


  • geldiler  (02.12.07 23:25:21) 
fifa 2000den sonra türkiyede orjinal oyun satılmadıgı için kaldırıldı türkiye ligi.ama fifa 2000 de vardı.bi de swos var tabi eskilerden.


  • aynali  (03.12.07 00:43:06) 
Fifa 99 en zevklisidir(Zaten bildiğim 3 ea futbol oyunu var; WC98, fifa99, fifa00). Galatasaray vardı ama gerisini hatırlayamadım.

Menejerlik düşünürseniz:
championship manager 01 02 derim(Yeni sezon güncellemelerini bulmak mümkün).
  • late viper  (03.12.07 01:39:01) 
fifa2000'de varmış harbiden. ama çalışmıyor maça geçerken oyundan atıyor. 99a bakıcaz artık :) önümüzdeki maçlara. menejerliğe aklım ermez futboldan hiç anlamam sadece böyle normal futbol oyunu heyecanlı olabiliyor. teşekkür ettim.


  • geldiler  (04.12.07 03:33:42) 
championship manager 01 02 çıktığında lisedeydim, millet nasıl anlatırdı da merak bile etmezdim. "Aman ne bulurlar, sırf yazı ne zevki var..." derdim. Üniversitede ne oldu nasıl olduysa bir şekilde biraz kurcaladım, sonra kopamaz oldum;) Daha önce farklı manajerlik oyunlarıyla bir iki yakınlaşmam olmuştu ama championship manager 01 02 en eğlencelisidir, eksikleri elbette var ama biz onu öyle sevdik...
Öyle çok bilmenize gerek yok bir deneyin derim.

  • late viper  (07.12.07 01:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.