[]

Aöf Ve Tecil Süresi

merhabalar. öncelikle burada aradım ama benim maruzatımın mamafihini bulamadım. balıkesir ünisinde 2 yıllık büro yönetimi mezunu olup dgs ile aöfden işletme 3'e geçtim. geçen sene kaldım bu senede bütlerden geçemezsem eğer askerlik tecil durumum ne olacak? durum senaryosu 1- yeniden harç yatırıp yeniden kayıt olup 3'ten kaldığım yerden okumaya devam ederim ama okul tecili uzatmaz ve inzibatlar beni alıp götürmezlerse.
durum senaryosu 2-bir yerlerden okuduğuma göre benim bu dgs durumum aöfde 1. sınıftan bölüme başlayanlarla farklılık gösterip onların max. okuma ve tecil süresi 2 yıl olup ben 4 yıllık işletmeye giriş yapmış olarak gözüktüğümden max. okuma süresi 7 yıla kadar okuma ve tecil ettirme durumu mu var? son olaraktan 88'li ve 2008 mezunlu olduğum üzere normal şartlarda tecil 2011 şubatta bozuluyor herhalde. tam net oalrak bu tecil süremizin kaç yılında bittiğini nreden ve nasıl öğrenebilirim? teşekkürler.



 
çok mu zor bir soru oldu ya? cevaplayabilecek kimse yok mu?


  • marjinal kereste  (27.08.10 19:11:22) 
dostum biz burdan ne desek boş açıkçası. çünkü her askerlik şubesi kafasına göre iş yapıyor. sen en doğru ve sağlam bilgiyi bağlı olduğun askerlik şubesinden öğren olmadı telefon et kenilikle yardımcı olacaklardır.


  • delidir yakalayin  (27.08.10 19:25:37) 
teşekkür ederim üstat. nette herhalde online girip bakacağımız tecil sorgulama sistemi yok sanırsam. e-devlet bile yetersiz.


  • marjinal kereste  (27.08.10 19:33:46) 
toplam 7 seneden sonra uzamıyor.


  • sutlu nescafe  (27.08.10 21:16:47) 
sorunun cevabı belli oldu mu ?


  • serkanburuk5  (11.01.13 12:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.