[]

kadıköy

kadıköy'de bulunan merdivenköy nasıl bir yerde? tek başına ya da sevgilisiyle yaşayacak bir kız için nasıldır? cevaplar acil olursa iyi olur.




 
güzel bir yer, öğrencisi boldur. merkezi sayılabilir bile.
fikirtepe bölgesine çok yakın değilse daha da iyi.

  • whoosie  (26.08.10 10:51:11 ~ 10:51:58) 
E-5'ten geçerken medical park hastanesi gözünüze iliştiyse orası ve arkası diye düşünebilirsiniz. Hem e-5'e hem minibüs yoluna yakın olduğundan ulaşım kolaydır, çok tutucu bir yer değildir, problem olacağını düşünmüyorum.


  • jolietjake  (26.08.10 11:02:26) 
Merdivenköy mah. Ressam Salih Ermez cad. Molla sok. no:6 Gözcübaba/ Kadıköy
okulweb.meb.gov.tr

burası oluyor. yakın mıdır fikirtepe'ye?
  • sanal uyku  (26.08.10 11:06:53) 
fikirtepe olmasında da sorun yok. artık gece geç saatlerde bile kapalı dükkan yok saat 3 e kadar fikirtepede. dolayısıyla sık sık giden birisi olarak merdivenköyde sıfır hata puanıyla yaşar genç kızımız.


  • xellent  (26.08.10 12:30:17) 
güzeldir..biraz yürürsen minübüs yoluna cıakrsın belli bölgelerindne..ordanda gece dahada rahat ulasım. .
normaldede ualsımı kolay rahat bi yer.kimse kimseye karsımaz..hos yani:)

  • raki masasinin degismez adami  (26.08.10 13:32:45) 
1 seneye yakın ressam salih ermez caddesinde oturdum.dediğin yerin fikirtepe ile alakası yok. kültür merkezinin ordaydı bizim ev.güzel bir muhittir karışanı edeni sapı sapığı yoktur.güzeldir.


  • kisawinstonsoft  (26.08.10 18:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.