[]

bana simdi piyangodan para cıkmıs olsa

mesela 10 milyon, ben de birine soz vermiş olsam onda biri senin, ben bu parayı bu adama nasıl verirsem bi bok olmaz? sordugum sey, banka takip vergi cart curt gibilerinden.

hani işkillenilir, nedir bu denilir, arkadasım verdim size ne lan mı dicem nedir?

not: mesela yani.

 
iki vadesiz hesap açılır. siz diğer hesaba parayı aktarırsınız. dekontunu alırsınız.


  • hia  (25.08.10 18:41:02) 
vadeli vadesiz hesap bile olsa gonderdigin rakam faturalanmamis ise idari takip altina alinir. parayi cekersin nakit olarak bir ev alirsin ornegin evin fiyati 10 ise 12 olarak gosterirsin notere.. geri kalan para elinde kalir gider verirsin


  • .aylin.  (25.08.10 19:08:59) 
ortak hesap açarsınız, o ordan kendi hesabı gibi kullanır


  • reeper redeemer  (25.08.10 19:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.