[]

mekikle göbek eritme

merhaba.

normalde zayıf bi insan olmama rağmen çok ufak bi bira göbeğim mevcut.şu voit rocket denilen mekik aletlerinden aldım.bunu kullanarak nasıl eritebilirim göbeğimi,hani günde kaç tane filan yapmalıyım?


 
o aletleri almana gerek yoktu canım kardeşim ya, çoğu tırt onların çünkü. önemli olan bedenini, kendi gücünü kullanarak yapmak sporu.

yatıcaksın yere çekiceksin mekiğini en kralından. olay bu.
  • exla  (25.08.10 11:37:16) 
sadece mekikle, göbeğinin altında çok süper karın kasların olur, o kadar.

göbeğin erimesi için komple spor yapman lazım.
daha çok bilen bi' el atsın, şıvarzzanager falan.
  • 0 5 ucu olan adam  (25.08.10 11:51:08) 
mekik kaslarini calistirir. yaglarin altinda az biraz kas olsun ki yaglar gidince guzel dursun o yuzden mekik de iyidir tabi.

ammaaa yaglari eritmek istiyorsan az yiyecek, cokca kosacaksin. kan alicaklar kamil kan.


(bkz: #18863324)
  • no christ requiress  (25.08.10 12:00:36) 
ona vereceğin parayla 2. el kondisyn bisikleti alsan daha çok işe yarardı...
bol bol koş sen hocam göbek için, ama mekiği de ihmal etme, şekil kazanır vücudun.

  • de jure  (25.08.10 12:11:59) 
önce (bkz: kardiyo) ondan sonra mekik yapman lazım..


  • toshiro  (25.08.10 15:12:08 ~ 15:20:10) 
düzenli koşsan yeter. fazlasına gerek yok (2. cümle gaz içindi)


  • sttc  (25.08.10 17:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.