[]

saldırgan kedi

kedim artık bir canavar, bundan eminim. ısırarak kanatma boyutuna geldi, dokunduğun anda saldırıyor. ne yapsam etsem olmuyor. iyice sinirlerimi bozuyor. ısırdıkça odamdan çıkartıyordum, ceza olsun diye. ama vazgeçtiği olmadı, daha da beter hale geldi. yara bere içindeyim sürekli. sevip, okşamaya da izin vermiyor, oyun oynamaya kalksam da ısırıyor ne yapacağımı şaşırdım artık...




 
bizim büroda lanet bir kedi vardı, uyuyan insanın bile yanına gelip tıslardı en kötü ihtimal. patronun annesi kanepede uzanmış kestirirken kadının gözlerinin dibinde sabitlenmiş şekilde bakıyormuş, kadıncağız gözlerini açar açmaz gözlerine saldırdı. lanetin de laneti bir hayvandı. yem vermek için kabı yere koyuyordum elime saldırıyordu.

bizimkinin böyle olmasının sebebi yavruyken bakan sahibinin ot pıt olaylarını abartması ve hayvana oyun diye işkence etmesi. eğer siz de yavruyken almadıysanız zavallının başından benzer travmalar geçmiş olabilir.
  • tekosin  (25.08.10 11:15:17) 
o kedi iki aydir duzelmediyse pek yapabilecegin bir sey yok gibi duruyor. belki youtube'dan lsd verilmis kedi videolari izleyerek sen de sedatif seyler vermeyi deneyebilirsin, bakarsin bambaska bir hayvan oluverir.


  • no christ requiress  (25.08.10 12:08:39) 
kedi tekir veya türevi cinslerden ise gayet normal bir durum.


  • orpheus  (25.08.10 13:09:51) 
hatunun kedisi de böyleydi. anne sütü emmeyen kedilerde görülüyormuş bu normal olarak. ama 15 aylıkken filan duruldu ısırma huyu. onun öncesinde dokunulmuyordu.


  • datlu  (25.08.10 13:42:28) 
e bi 10 ay daha böyle gitmez ama...


  • loralynn  (25.08.10 13:53:09) 
suyuna düzenli olarak passiflora, ayrıca kısırlaştırma


  • ency  (25.08.10 15:23:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.