[]

Yüksek Lisans Mülakatta Ne Sorarlar? (Tezsiz)

hadi buyrun...




 
Tezsizde pek detaya inmezler diye düşünüyorum. Muhtemelen bildiğin şeylerden çıkar. İlgi alanlarını zaten sorarlar. Ayrıca tercih ettiğin bölümü neden tercih ettiğini sorarlar. Tezli de bile bize hangi dersi daha çok seviyorsunuz neden diye sormuşlardı. (tezsizde mülakat olduğunu da bilmiyordum.)


  • Rna  (25.08.10 10:13:15) 
Biraz kendinden bahset derler sonrada bölümü neden seçtiği sorarlar.En kilit soru da genellikle başka nerelere başvuru yaptın.Burada vereceğin cevap bu bölümden başkasını düşünmüyorum,bu bölüm için ölüyorum bitiyorum geberiyorum olmalıdır.Bu bölüm olmazsa yüksek yapmayı düşünmüyorum demelisin.Şahsen benim mülakatım böyle geçmişti.


  • Evocati  (25.08.10 10:51:04) 
@Evocati

evet çok istediğim bir bölüm fakat benzer alanda bir bölüme daha başvurdum. ne halt edicez şimdi :) adamalara tek buna başvurdum desem haliyle ve büyük ihtimalle bilirler 2. bölümü de zira aynı üni. yanisi öyle bişi diyemem. sıçtıkmı şimdi?
  • pposeidon_1  (25.08.10 11:02:33) 
belki yardımcı olabilir...

www.hangimba.net
  • hilhan  (25.08.10 12:02:57) 
tezli tezsiz ikisinde de girmiş şahsıma neden bu bölümü seçtiğimi neden eğitimime devam etmek istediğimi yüksek lisans sonrası ne yapmak istediğimi ve bunun gibi başka bir sürü saçma sapan sorular soruldu. ama yine de soruyu soracak kişiden kişiye okuldan okula değişir diye tahmin ediyorum.


  • bir sebep bir bahane  (25.08.10 12:31:47) 
askerliği sormuşlardı.


  • derectus  (25.08.10 12:39:28) 
BÖLÜM/ OKUL ?


  • gitti gelecek  (25.08.10 12:50:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.