Giriş
(3)

hocadan not isteme

xandrin
1.78 kümülatif ile sınıfta kalmam sebebiyle yarın okula gidip 2 hocadan not istemeye gideceğim. hocalardan birisi şeker gibi bir adam, dc ile geçtim dersinden ama bana cc gerekiyor kümülatif için. ikinci hocayı da hiç bilmiyorum o yüzden ikisine de gideceğim. ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz? okul
1.78 kümülatif ile sınıfta kalmam sebebiyle yarın okula gidip 2 hocadan not istemeye gideceğim. hocalardan birisi şeker gibi bir adam, dc ile geçtim dersinden ama bana cc gerekiyor kümülatif için. ikinci hocayı da hiç bilmiyorum o yüzden ikisine de gideceğim. ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz?
okul deü iibf.
0
xandrin
(25.08.10)
- katiyen yalakalık yapma
- yılın bu mevsiminde hocanın yanına giden ögrencinin geliş niyeti zaten bellidir. hoca da biliyor. o yüzden lafı fazla dolandırma
- şeker hoca'nın cc'si yetecegi için digeriyle ugrasma. şeker hocaya, dersine aslında çok ilgili oldugunu ama dönem sırasında yaşadıgın kişisel sorunlar nedenyle okula yogunlasamadıgını, eger 1.78 le sınıf tekrarı yaparsan okuldan iyice kopabilecegini söyle.

yalan söylemek hoş birşey degil. çogunlukla hoca da anlar ama sınıf tekrarı kadar illet birşey de yoktur.
0
0dy
(25.08.10)
bu sene bazı sorunlar nedeniyle derslere konsantre olamadığını söyle.gerekirse hem okuyup hem çalışıyorum falan de.ama destekli olsun tabi.bir sonraki dersini iyi notla geçeceğine söz ver falan.bunların işe yaradığını görmüştüm daha önce.
0
sanxis
(25.08.10)
asistanını tanıyorsan, aran iyi ise, asistanı üzerinden de konuşulabilir
0
efruz
(25.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.