[]

5000 lirayla 2 aylığına hangi yatırım yapılır?

Altın alsam mı? Çıkar mı? Referandum sonuçları falan etkiler mi altın fiyatını, etkilerse nasıl etkiler?

3-5 bişey kazandırsa, beleşten bi eğlencelik para çıksa yeter. çok bişey beklemiyorum.

Altından başka ne yapabiliriz misal?

süre kısa ve beklentim de doğal olarak düşük, ona göre bir öneride bulunun arkadaşlar :) haydin, bekliyorum.

(en iyi öneriyi yapana ramazandan sonra bira ısmarlıycam, yok ben alkol almam diyene portakal veya üzüm suyu da ısmarlayabilirim)

sevgiler.

 
borsada petkim kazandıracak diye parayı petkime adamış bir grup arkadaşım var.borsadan anlamam belirteyim.


  • bir zamanlar cocuktum  (25.08.10 00:50:05) 
1.50 altı görürse cumaya kadar dolar al :)


  • roverandom  (25.08.10 01:03:51) 
yurtdışından gelen birilerini bulun. bir şeyler isteyin, gelirken alsınlar. burda satarsınız, %5 lik bir getiri bile 2 ay için iyi bence.


  • sttc  (25.08.10 01:41:23 ~ 01:41:56) 
kesinlikle 2 ay için altın almayın. kazanç bi kenara, içeri girme ihtimaliniz çok yüksek. daha uzun vadeli yatırımlar için birebirdir altın.

bence de yurtdışından eşya getirtip (iphone 4g gibi) burada satabilirsiniz.
  • 0dy  (25.08.10 03:30:31) 
b tipi likit fon, hem ne zaman istersen zararsın kazanabilirsin. bi rakı sofrası parası da verir 2 ayda rahatça.


  • deeperdown  (25.08.10 07:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.