[]

Kredi kartı iptali hakkında bir soru ?

Arkadaşlar, kart kapatma mevzusu hakkında araştırdığım kadarıyla gerek şube gerek telefon bankacılığında binbir zorluk çıkarıyorlarmış. bende direk olarak "kartım kayboldu/yenisini istemiyorum" yönetimini kullanmayı düşünüyorum. fakat borçlarımın tamamını hala ödemedim. taksitle yapmış olduğum alışverişlerim var.

şimdi ben kartı kapattığımda, taksit olarak aldığım ürünün tüm taksitlerini bir keredemi vermem gerekiyor; yoksa 5 taksitle aldıysam eğer, 5 ay boyunca kartım kapandığı halde ekstre mi gelecek bana. bunu merak etmiştim. şimdiden teşekkürler.
not: kullandığım kart cardfinans go.

 
hepsi tek seferde tahsil edilir patron.
not: maximum

  • baris daima  (25.08.10 01:43:21) 
www.sikayetvar.com

"Bankalar Kart Aidatı İptaline Taksit Bahanesi Sunamaz"

Uzun süredir gündemi meşgul eden kart aidatları tartışma konusu olmaya devamediyor. Kart aidatı ödemek istemediği için kredi kartını iptal etmek isteyenkullanıcılar, taksit sıkıntısı ile karşılaşıyor.

Bankalar tüketicilere kredi kartı taksitleri devam eden kullanıcılarakartlarını taksitleri bitmeden iptal edemeyecekleri bilgisini verirken, BankacılıkDüzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tüketicileri uyarıyor. Yetkililer, kredikartına ait taksit bulunsa dahi tüketicinin talebi üzerine kredi kartının iptaledilebileceğini kaydediyor.

Kullanıcıların kredi kartlarını kullanmayacakları konusunda bildirimyapmaları gerektiğini ifade eden yetkililer, taksit ödemesi bulunan kartlarında mevzuata uygun olarak bankaya iade edilebileceğini belirtiyor. Edinilenbilgiye göre bankalar bu gibi durumlarda müşteriye ekstre gönderirken, kartaidatı talep edemiyor.
  • fayntenks  (25.08.10 01:49:38) 
iptal ettirebilirsin, ve hepsini bir seferde tahsil etme gibi bir haklari yok. borcun bitene kadar her ay ekstre gelmeye devam eder.


  • anket  (25.08.10 13:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.