[]

Bilgisayarın açılmaması ile ilgili.

arkadaşlar oyuna girmeden önce torrenti açtım oyunu açtım. oyunda bölüm yüklendi tam açılcak bilgisayarda görüntü gitti. kasada sadece yeşil led yanıyor. reset tuşuna bastım hiç bişi değişmedi. sonra power'a 5sn basılı tutup kapattım. ardından tekrar açmaya çalıştım. yine yanıtsız kaldı bilgisayar. sadece yeşil led yanıyor. kırmızı, hdd'nin ledde hiç bi kıpraşma yok. sorun ekran kartı, ram, hdd de değil kanımca. anakart, işlemci, psu geliyor aklıma. pcyi o gün kapadım uyudum. ertesi sabah açtım çalıştı. neden böyle bişi oldu anlamadım. işlemci ısınsa reset atardı böyle yanıtsız hale gelmezdi diye düşünüyorum. sorun ne olabilir sizce ve tekrar etme olasılığı varmıdır ?




 
bu durumla karşılaşınca ben güç kaynağının fişini çekip 1dk bekleyip geri takıyorum düzeliyor. o durumdayken istediğim kadar reset atayım, açıp kapatayım çalışmıyordu. 1 ay kadar sonrada güç kaynağı ile birlikte anakartımı da aldım elime. sebebini net olarak bilmiyorum bende yalnız bu arızayı sık sık yapmaya başlarsa ve anakartınızı seviyorsanız güç kaynağını bir gözden geçirin.


  • kimlanbu  (24.08.10 18:28:23) 
kasamıda daha yeni aldım. içinde gelen güç kaynağını kullanıyorum. yenidir diye pek ihtimal vermemiştim.


  • maden suyu  (24.08.10 18:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.