[]

İTÜ Bilişim Enst. Bilgi Tek. Tezsiz YL

selamlar,

şu an almanya'da yüksek lisans yapmaktayım fakat türkiye'ye dönüş yapasım olduğundan dolayı türkiye'de bir yüksek lisans yapmak istiyorum. bu başlıkta belirttiğim bölüm hakkında yoruma ihtiyacım var. ayrıca aradım taradım önkayıt ücretinin ne kadar olduğuyla ilgili bir bilgi bulamadım a dostlar.

teşekkürler...

 
  • 2pac  (24.08.10 13:01:54) 
@2pac: sağ olun. siteyi biliyorum, zaten site sayesinde bu bölümden haberim oldu. benim istediğim broşür gibi bilgi değil yorum. hani bi' giden vardır mesela "bölüm şöyle şöyle" der.

önkayıt ücreti de 150 tl diye bi' şeyler duydum. amanın diyorum, doğru mu?
  • nacht des todes  (24.08.10 13:23:44 ~ 13:24:15) 
ucretleri sormussunuz ondan linki vermistim ucret kismi var diye. www.teknikforum.com'da sorun belki su an okuyan birilerine ulasirsiniz o sekilde, olmadi okuldan isteyin diyecegim mezun veya ogrenci bilgisi ama ogrenci isleri genellikle oyle seyler yapmaz pek ITU'de tabi..

edit: ha bir de mezunlar dernegi bir ihtimal Tel: 212 2443230 - Mezunlar Derneği
  • 2pac  (24.08.10 16:05:42 ~ 16:07:23) 
Almanya'da ne durumdasınız bilmiyorum ama İTÜ Bilişim Enstitüsü İTÜ'nün en gelişmiş, en iyi yerlerinden biridir.


  • sourlemonade  (24.08.10 16:57:37) 
of ya nedir bu almanya olayı, ben de oradaki y.lisansımı bırakmaya karar verdim :s


  • bisikletci  (24.08.10 20:29:14) 
ITU ismine aldanıp da, bu bölüme sakın kaydolmayın. Çok açık ve net konuşuyorum. Bilişim teknolojileri ile ilgili lisans üstü yapmak istiyorsanız bu bölümün diğer üniversitelerdeki başka muadillerini inceleyin ya da Almanya'daki eğitiminizi tamamlayın. Ben bu bölüme en fazla 1 ay dayanabildim ve akabinde kaydımı sildirdim. Çünkü bu kadar ciddiyetsiz ve başarısız bir eğitim programı daha görmedim hayatımda. Eğer iyi bir eğitim almak istiyorsanız, hem hayalkırıklığına uğrarsınız hem de paranıza yazık olur. Programı daha başında bırakan tek kişi de değilim zaten. Bir de bu program Bilişim Enstitüsü'ne bağlı gözükse de, derslerin hepsi elektrik-elektronik fakültesi içindeki Bilgisayar Mühendisliği bölümünün laboratuvarlarından birinde işlenir.


  • sitare durmus  (25.08.10 07:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.