[]

Apaçinin Turistle İmtihanı

Bu Eylülde Didime tatile gidebilirim. Bara mara da gidebilirim. Malum manzaraları da bolca görebilirim. Ama hayır, me sex yu? diye asla soramam :)
Merak ediyorum, bu insanlar bu kızları nasıl götürüyor. götürmek için illa apaçi kanı mı taşımak lazım?



 
atılganlık, reddedilmenin dünyanın sonu olmadığına kendilerine ikna etmiş olmaları, yabancı kızların rahatlığı ve türk kızlarının onlara farklı gelmesi.(türk kızlarına da yabancı erkekler çekici gelir mesela)

illa apaçi kanı değil de medeni cesaret ve dil gerekli ilk olarak.
  • baldur  (23.08.10 20:37:50) 
esmer ten onlari cekiyor bu bir

dil bilmemen daha iyi, bilsen bile bildigini belli etmeyeceksin ki seni saf sansinlar bu iki

am got meme bu uc
  • erich  (23.08.10 20:38:28) 
3 aydır her gün gördüğümü söyleyeyim: köküne kadar yavşak, kendine güven konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayan, reddedilmekten de hiçbir zaman korkmayan biri olmak lazım. bu üçünü evde birleştirin bakın ne güzel oluyo...

ha ben yapabiliyor muyum, ı-ıh :)
  • i ve been mistreated  (23.08.10 20:41:05) 
geçen sene yine didimden yaşadığım bi olayı anlatayım artık apaçilik mi olur ne olur bilemedim. ilk gün plaja gidilir 4 tane ingiliz hatun plajda güneşlenmektedir kendi halinde yanlarından bir tip geçer 2 tur atar tekrar gelir çot diye oturur ne selam ne bişey. artık ingilizce biliyormu bilmiyormu nası anlaştılar orasını bilemiycem. 2. gün kızlar aynı yere geldi. aynı eleman 10 dakika sonra damladı. son gördüğümde kızlardan biri kucağında yatıyodu sonra yiyişmeye başladılar. tüm bunlar 2 gün içerisinde gerçekleşti artık kalan günlerde olanları siz düşünün.


  • buffy de vampir sayilir  (23.08.10 21:24:48) 
nasıl singapur'a, tayland a gidince 2 gün gelmişim bi karı ile yatiym de gidiym diyorsan.
İngiliz kız da 1 hafta gelmişim, 1 türk herifle yatiym de gidiym diyor olabilir.

kızlar için geçici bir heves, herif için cinsel tatmin, alan memnun, satan memnun.
  • cruseo  (24.08.10 00:20:22) 
özellikle didim için: benim gözüm olmamasına rağmen yanımda oturan gallerli bağyan sohbet etmek isteyince ne bileyim ne konuşulur barda tanımadığın karıyla, gallerdeki o sırada yapılan seçimleri konuşmaya kalktım. yarım dakika içinde fıydı. yarım saat içinde pistte bir apaçinin kollarındaydı. sanırım "oh, the current election is a quite interesting sign for the re-emergence of welsh culture" yerine, "oooo wales, all girls of wales are beautiful like you?" tarzı konuşmalar bu ablaların aradığı şeyler.

yine didim'de bir defa iki sarhoş ingiliz kız yolda yürüyecek bile durumda değilken insanlık yapalım dedik, zar zor otellerine götürdük, hadi eyvallah deyip giderken kokain bulacak yer sordu mal değnekleri. yandaki arkadaş emniyetten olunca biraz konuyu deştik ve herkesin ot pıt aleminde olduğunu öğrendik.

diğer arkadaşların dedikleri de kesinlikle doğru, hayvani özgüven ve yavşaklık gerekiyor. bizim gibi muhallebi çocukları bunları yapamaz.
  • tekosin  (24.08.10 02:24:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.