[]

amerika'dan ne getirsek? insanlar ne ister? amerikan rüyası vol.1

türkiye'de bulamadığımız ya da bulsak da aşırı pahalıya alıp hayıflandığımız orjinal ürünler konusunda bir liste oluşturabilsek ve bu liste içerisinden akla mantığa uygun olanlarını ufak komisyonlarla burda satabilsek ve üç beş kuruş bir şeyler kazanabilsek bu şekilde. dün üç kafadar bunu düşündük, kafadarlardan biri amerika'da.

fikirleri bekliyorum merakla ve not düşmek istiyorum. kendimizi çok zeki zannetmiyoruz, kargo ücretleri vs. dolayısıyla fazla para kazanamayacağımızın da bilincinde sayılırız. en büyük kâr elektronikte ancak bu gümrük dolayısıyla mümkün değil.

lütfen saydırın, buna ihtiyacımız var :)

 
dslr fotoğraf makinesi
laptop
xbox 360
ipad
ipod
iphone

edit: elektronik neden gümrük yüzünden mümkün değil? bu saydıklarımından birer tane getir o zaman mesela?
  • baldur  (23.08.10 17:48:29 ~ 18:17:43) 
canlı müzik ve kayıt teknolojileri ürünleri,efekt pedalları.. vs


  • tek resim arasindaki ucbucuk fark  (23.08.10 17:54:27) 
1 liste icin arama yapabilrsin cok fazla soruldu ve hatta 9783. baskisi 2 gun evvel soruldu.

2 kargo yoluyla yapmayi unut, cok az mal var emege degecek ve harbi kar verecek (en az 200tl mal basina kardan soz ediyorum)

gumruge takilmayacak ufak boyutlu ve 2 kati kar edebilecegin mallar var elbet, arastir... (mesela ben getirip satip 3-5 kurus harclik elde ediyorum, peki salak miyim da sana soyleyeyim? gittigidiyorda rekabet cok, uzgunum : ) )

3 amerikadaki kendi geldiginde 3 er 5 er iphone laptop v.s ile gelip satabilir. siz avucunuzu yalarsiniz.
  • no christ requiress  (23.08.10 17:54:28 ~ 17:55:14) 
sanatçılara ait tshirler var tabii ki alıcı kitleye ulaşırsanız


  • .aylin.  (23.08.10 17:56:21) 
macbook.


  • lagoon  (23.08.10 20:06:54) 
oreo getirseniz ya. ben alırım :)


  • kayranin kedisi  (23.08.10 22:29:28) 
elektronik dışında demiştik efendim :) önerilerin devamını bekliyorum.


  • adivar  (23.08.10 23:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.