[]

ligtv taraftar paketi sorunsalı

şimdi efenim ben 2 yıllık taahhütle en dandik pakete üyeydim. sonra baktım lig tv pahalı, o halde spormax alayım demiştim(sadece spormax'i aldım herhangi bir spor paketi değil). bir yıldır bu şekilde kullanıyorum fatura da yaklasık 18tl geliyor. bu sene de ligtv taraftar paketine üye olmayı düşünüyorum. amacım sadece beşiktaş maçlarını izlemek. sitelerinden anladığım kadarıyla üç büyüklerden birisini secerseniz aylık 35 lira civarı diğer takımlardan secerseniz 12-13 liraya kadar düşüyor. şimdi efendim benim öğrenmek istediğim ben bu taraftar paketine üye olursam mevcut tarifem + taraftar paketi mi olacak? şu yüzden soruyorum bi arkadaş digiturk uyesi değildi ve ilk defa basvurmak için aradığında 35 liraya taraftar paketi alacağınıza 45 liraya tüm maçların izleyin tavsiyesinde bulundular. buradan ben 35 ya da 45 lira tam fatura maliyeti gibi anladım. aksi olsa adamlar herhalde söylerdi di mi? müşteri hizmetlerini aradım fakat yaklasık 10 dk üzeri beklettiler ben de kapattım buraya yazıyorum. sitedeki yazanlardan da bi bok anlamadım sonucta benim merak ettiğim konuyla ilgili bi açıklama yok. acaba aranızda bu sene bu paketten alan, alacak olan var mı?




 
8 yıllık digiturk aynî zamanda ligtv kullanıcısıyım. Eğer paketi tercih ederseniz faturanız söz konusu paketin ücreti kadar olacak. Diğer paketin bedeliyle birleştirilmeyeecek.


  • heyforrest  (23.08.10 19:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.