[]

ekşi sözlük trollemeceleri

lan benim anlamadığım bir şeyler mi var yoksa millet mal mı? dalgasına açılmış bir ton trol başlığına "vitvit bikbik olduğu söylenen şey. şimdi arkadaşım o öyle değildir böyledir" gibi ciddi ciddi entry girip açıklama yapanlar var? yav geyiğine dalgayı devam ettirenler tamam da, bildiğin sinirlenip küfreden adamlar var?

la oğlum mal mısınız? gerçek değil lan onlar. alla allaa.


 
okuduğunu anlamayan, pekmez beyinli, formatı götünden anlamış ve ortalama türk insanı olma görevini yerine getirmek için doğmuş insanlar işte. çoğu yeni yazar falan aslında da, bence troll başlıklarına ayar yazmak çaylaklık, hatta uçurulma sebebi olmalı. sözlükte iğrendiğim tek şey bu beyinsiz geri zekalı sürüsü. sözlüğün amına troller değil asıl bu sik beyinli mallar koydu.

edit: evet sinirliyim.
  • i ve been mistreated  (23.08.10 15:32:15 ~ 15:33:05) 
kahve adamları onlar. kahvede oturan dayıyı düşün. onunla aynı refleksi veriyorlar işte. yani ben gözümde hep öyle canlandırıyorum.

o değil de troll hadisesinden de, trolleri ciddiye alanlardan da ayrı ayrı tiksindim. bi bitmedi şu furya.
  • sir gawain  (23.08.10 15:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.