[]

özel ders ilanı nereye verilir?

sevgili arkadaşlar, önümüzdeki eğitim yılında ortaöğretim lise düzeyinde öğrencilere özel ders vermek gibi bi hayalim var. öğrenciye (velilere) ulaşmak için uygun websiteleri arıyorum, yaşadığım şehirde hali hazırda öğrenci olduğum için pek tanışım, aile çevrem yok. özel ders ilanlarının olduğu ve bi yandan da aktif siteler var mıdır acaba?

edit= çok teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara. aslında en azından yarın sabaha kadar filan yukarıda kalsa da, özel derse giden yolların hiçbirini kaçırmasak, çünkü eminim bu kadar üni. öğrencisinin olduğu yerde benim gibi düşünen çok kişi de vardır


 
internetten pek olmuyor bu işler sanırım.
ilan bastırın, en alta size ulaşabilcekleri tel. mail bişey yazın, bu kısım kopartılabilir olsun. gösrmüşsünüzdür iş ilanlarını öyle yaparlar. bu ilanları okulların yakınlarındaki direklere, duvarlara yapıştırın. okul yakınında kesin pastane/cafe türü dükkanlar olur. velilerle doludur. oralara bırakın ilanlarınızı tabii sahibi izin verirse. kırtasiyecilere de bırakabilirsiniz.

  • hia  (23.08.10 13:33:10) 
  • tembel degilim useniyorum  (23.08.10 13:49:37) 
ozelders.com u önerebilirim, işe yarıyor.


  • hrskrs  (23.08.10 14:15:27) 
www.dersverilir.net i de deneyebilirsin


  • neredenbileyim  (24.08.10 13:48:35) 
bu sorunun üzerinden internet yılıyla neredeyse bir asır geçmiş; ama yine de işe yarayabilir diye cevaplamak istedim.

eşim dolayısıyla www.dersverilir.net sitesini kullanıyoruz uzun süredir, oradan ulaşabildiğimiz öğrenci-veli kalitesinden gayet memnunuz. bizim yaşadığımız şehir veya ilçe ile alakası var mı bilmiyorum; ama yıllar içerisinde performansında düşüşler ve yükselişler olsa da, üye olduğumuz ilk günden beri eşimin çok tatlı ailelerle tanışmasına yardımcı oldu. kesinlikle öneririm.

(bkz: dersverilir.net)

eğer üniversite öğrenciyseniz, o zaman da www.inekle.com sitesini öneririm. sadece üniversite öğrencilerinin, internet üzerinden ders vermesine ve cep harçlığı kazanmasına yardımcı oluyor. üye kabul ederken sıkı bir mülakat süreçleri var; ama bir sosyal sorumluluk projesi olarak çalışan ve arkalarında bu amaçla kurulan bir vakıf olan güvenilir bir site.

(bkz: inekle)
  • zihinden matematik  (03.05.16 16:18:04 ~ 16:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.