[]

Siğil - Azot Tedavisi

Arkadaşlar dirseğimde siğil var, belki 10 senedir kurtulamıyorum. Muhtelif zamanlarda yeniden hortluyor. Bu sene tekrardan çıktı. En son çıktığında (3 sene önce) askerdeydim ve askeri hastanede azot tedavisi isimli bir tedavi ile bu siğili bir günde düşürtmüştüm. Ancak yaklaşık 20-25 gün önce gittiğim doktor yeniden türeyen siğil için asitimsi bir ilaç verdi ve siğile bunu uygulamamaı söyledi. Şu an ismini hatırlamıyorum ilacın ama bu 20-25 günlük sürede her gün ilacı sürmeme karşın bariz bir küçülme olmadığı gibi hemen altında başka bir siğil daha türemeye başladı. Sorum şu bana askerdeyken uygulanan bu azot tedavisini b.çekmece - avcılar civarında hangi hastaneler uyguluyor ? Bildiğiniz, memnun kaldığınız en önemlisi bu tedaviyi uygulayan poliklinin ya da bir hastane var mı ?




 
bir çok hastanede vardır diye düşünüyorum. ben haseki hastanesinde olmuştum yıllar önce birdaha çıkmadı hiç.


  • pposeidon_1  (23.08.10 11:35:34) 
@pposeidon_1

çatalca devlet hastanesinde yok. Yerim de uzak olduğu için haseki'de baya bir sapa kalıyor. Hani yarın işi gücü bırakıp 2-3 saatliğine vakit bulabilirim ama bir hasekiye gitmem minimum 5-6 saatime mal olur.
  • joehigashi  (23.08.10 11:40:15) 
bir çok hastane yapar ama verrutol kullanmayı denedın mı? ısrarla devamlı kullanırsan kesın cozum boyle yakma dondurma geri cıkartıyo tekrardan ama verrutol kesın cozum benceç


  • little miss sunshinee  (23.08.10 11:45:28) 
sosyal güvencen varsa git bi özel hastaneye 10-15 TL fark verirsin muayene için ordaki doktor bir muayene etsin bi ilaç filan yazar sana sonrada sen böle böle azot filan anlatırsın bildiğ yer varmı diye sorarsın ki büyük ihtimalle bildiği yönlendirecceği bir yer vardır heralde. geçmiş olsun.


  • pposeidon_1  (23.08.10 11:46:09) 
@pposeidon_1

olmadı en yakında b.çekmece kolan var ona gideceğim yarın.

@little miss sunshinee

dediğin gibi kuvvetli mi bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi duoderm isimli asidik bir siğil ilacı kullanıyorum bizim buradaki doktorun tavsiyesi ile. değil ufaltmak siğili daha da büyüttünü söyleyebilirim. Hani ne olacaksa olsun artık bir an evvel kurtulmak istiyorum, baktıkça sinirlerim bozuluyor.
  • joehigashi  (23.08.10 11:53:24) 
benimde cok inatcı 2 sigilim vardı. ilk baslarda hiç iişe yaramadı yaktırym falan dedim. sonra aklıma geldikce verrutol surmeye basladım devamlı gunde 7 8 kere surdum.ve gittiler.bir dahada hiç geri gelmedi.istersen doktoruna bir sor cunku yaktırmak dondurmak gercekten geri getiriyo, kesin cozum degil ama sen bilirsin tabikide bir doktora danıs derim.


  • little miss sunshinee  (23.08.10 11:58:39) 
büyükçekmece devlet hastanesinde de yoktur. orası genelde esenyurt devlete yolluyor. orda olma ihtimali yüksek.


  • zenc  (23.08.10 12:00:59) 
aklıma geldi sihil yaktırmışlığımda var yine yıllar önce ama asitle filan değil böyle kalem gibi bir makina vardı onla yaktılar o da tekrarlamadı hiç. (haseki de)


  • pposeidon_1  (23.08.10 12:02:45 ~ 12:03:48) 
@zenc

devlet hastanesine değilde kolan hastanesine gitmeyi düşünüyorum


@pposeidon_1

seninki daha farklıymış ama bizzat faydasını gören birinin tavsiyesini almak önemli. Benim dediğimde dondurucu bir sıvı benzeri bir şey sıkmıştı ve akşam o sıvı siğili düşürmüştü. ancak 3 sene sonra malum yine türedi. o dediğini araştırayım birde, yarın gidersem onu da sorarım.
  • joehigashi  (23.08.10 12:06:20) 
@joe beykent (yeşıilkent)teki kolan hospital mi?


  • zenc  (23.08.10 12:31:04 ~ 12:32:13) 
@zenc

hiçbir bilgim yok. Benim dediğim kolan B.Çekmece atirus'un arkasındaki hastane.
  • joehigashi  (23.08.10 12:37:51) 
hazır bu mevzu konuşuluyorken araya kaynama yapayım. benim dirsekte de siğil var ve ben bi kaç defa koparmış bulundum. bişi olur mu?


  • beerserk  (23.08.10 12:39:48) 
@beerserk

ben bir gün halı saha maçındayken eve gittiğimde bir baktım siğilin yerinde yeller esiyor, kaleciydim oraya buraya atlarken nasıl bir konsantrasyonsa eve gittiğimde siğilin koptuğunu farkettim :) Bir sorun olmuyor ama bir daha türemesine mani olmaz. hatırladığım kadarıyla siğil koptuktan 5-6 ay sonra bende yeniden türemişti. Bu arada avcılar hospital ile görüştüm demin benim söylediğim tedaviyi yapıyorlarmış.
  • joehigashi  (23.08.10 12:46:54 ~ 12:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.