[]

Sizce ne yapmalı?

Arkadaşlar merhaba, yazı birazcık uzun olabilir.

Oğlak burcu erkeğiyim ve burçlarla ilgili genel bilgisi olanlar bilir, havadan nem kapan biriyim ve bu halimi hiç ama hiç sevmiyorum..Arkadaşlarımla beraber olmayı ve bu işi ayarlamaktan inanılmaz haz alıyorum.

Girşiten sonra konu ise şu; 2 gün önce ilkokuldan arkadaşlarla iftar yemeğinde buluştuk. Organizasyon gayet güzeldi ve ilgilenen kişiydim. Arkadaşların buluştuğumuz akşamdan sonra ki geri dönüşleri beni gerçekten cok mutlu etti adeta yeniden doğdum..

Pazar gününden Cumartesi'ye aldık ve gelecek herkesin haberi vardı. Bugün kendisine facebooktan davet ettiğim, üzerine mesaj atıığım ve bütün olaylardan facebook sayesinde haberi olan bir yavşak afedersin 2 gün sonra fotoğraflar altında dönen muhabbette bir başka arkadaşa aynen: " gun degısmeseydı kesın gelıyordum ama bayramdan sonra tekrar bır araya gelelım..unutmayın melıke sen organıze et herseyı aksam olsun hemde herkese uyar...tam katılım tam ekip" diyerek beni çileden çıkarmış durumda!

Şimdi ne yazsam ne desem içimde dert oldu.. Elemanın yavşak oldugunu göz önünde bulundurarak bi yardım edin arkadaşlar..

peşin edit:melike kız arkadaşlardan biri

 
bu vesile ile trip atabilirsin, "çok eğlenmiştik, çok şey kaçırdın hacı, gelseydin sen de keşke" diyerek onsuz da akşamın güzel geçtiğini ima ederken masum tavrınızı da koruyabilirsiniz. yalnız "keşke" kelimesi kesinlikle kullanılmalı burda, K.O u yapan hamle bu.


  • sttc  (23.08.10 00:57:30) 
o yazılanın neresinden dolayı çileden çıktınız tam olarak?


  • white noise  (23.08.10 02:49:39 ~ 02:50:01) 
Eleman hem olayı takip etmeyim hem de böyle bir sitemde bulununca sinirlendim ama işte o sinirle bişey yazsam haksız duruma düşerdim


  • salahaddin  (23.08.10 03:29:58) 
bence elemanın istediği gibi davranma hani olgun olan sen ol melike ayarlasın mekanı filan gittiğinde de git konuş "kardeşim iftarda görüşemedik napıyosun nasılsın, keşke sana da uysaydı vakit daha güzel olurdu valla k.bakma" filan... ama yok laf koymazsam içimde kalır diyosan yorumun altına "evet melike kesinlikle sen ayarla ama öyle bir güne ayarla ki gelecek olan herkese uysun, sonra gelemeyenler caz yapar gereksiz laflar söyler canını sıkar" tarzında bir şeyler yazarsan o mesajı alır..


  • ogzi  (23.08.10 03:34:22) 
öncelikle gün değiştirdikten sonra herkesi haberdar etmeniz seçtiğiniz yeni günün herkese uygun olacağı anlamına gelmiyor. kaldı ki bir şey de dememiş "gün değişmeseydi gelirdim" demiş, kendince gelememe sebebini açıklamış, kendisinin de katılabileceği bir organizasyon istemiş, bu kısımlarda problem yok.

"melike sen organize et her şeyi" kısmında sitem de olabilir, melike'ye de yazıyor olabilir, ordan emin olamadım.
  • white noise  (23.08.10 03:38:04) 
@white noise herkes teyit etti ve günü değiştirdik, elemanın dingilizmi başka bişi değil, melike ye yazıyor olabilir ben bunu bi düşüniim :)


  • salahaddin  (23.08.10 03:51:12) 
yaz taa ilkokuldan arkadaşlar, bayrama kadardı, bayramdı derken; melkie de unutur o yavşak da unutur kalır o öyle ya. ayrıca niye takıyosu bu kadar yahu? olmadı yorumun altına "abi işlerini ayarlayan ayarladı geldi cok eğlendik he kacırdın, bi dahakine inşallaa" falan yaz. alt tarafı bi facebook yorumu dertlenmeyin.


  • velvet revolution  (23.08.10 03:55:28) 
Tamam arkidişler hallettim :)

*Ben böyle takıyorum işte, en kötü huyum bu ve bundan vazgeçmenin yolunu bilmiyorum bu da ayrı bir duyuru konusu aslında.
*Bir şey bi dogrudan söylenir bi de durum degerlendirilip sogukkanlı bi sekilde uygun yollu..
Ben de ikincisi asla olmuyo arkidişler ve bu sebepten ilişkilerimde zorlanıyorum :(
  • salahaddin  (23.08.10 04:04:36) 
sen agresif bir insansın, burç muhabbetini de bahane olarak kullanıyorsun. bunu kabul et, yepyeni bir hayata adım atacaksın.


  • fortisvita  (23.08.10 05:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.