[]

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesinin Kayıt Tarihi

LYS puanım ile Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği bölümüne yerleştim.
Ancak bir türlü üniversitenin kayıt tarihini öğrenemiyorum. Kendi sitesinde ve YÖK'ün sitesinde verilen numaralara kimse çıkmıyor. Azerbaycandaki cemaat yurduna "bunlar cemaatçi teletabi gibi yardım ederler bana" telefon ettim. Yardım ettiler hakikaten ama tam kayıt tarihini öğrenemediler. Çeşitli forumlara yazdım, facebook grubuna yazdım. kimse sallamadı.
Otobüs biletini önceden almam gerekiyor bunun için de kayıt tarihini bilmeliyim. Rica etsem müsaitseniz anlasanız/anlamasınız bi internete bakabilir misiniz benim için? Hani "anneeea, siyah tişörtüm nerde 1 saattir arıyorum" dersiniz de anneniz gelince sizin aradığınız yerden tişörtü çıkartır ya. Öyle bir durum oluyor, herhalde basiretim falan bağlanıyor bir türlü birşey bulamıyorum.
Yani tamam tırt bir üniversite ama bulmanın da bir yolu olmalı.
Neyse, okuyanlara ve şöyle bir googlelayacaklara teşekkürler : )
** azerice ismi azerbaycan memarlıq ve inşaat üniversiteti olarak geçiyor.

 
Hazırlıq fakültəsinə sənəd qəbulu hər tədris ili sentyabr ayının 1-dən oktyabr ayının 30-na kimidir.
Hazırlıq fakültəsində dərslər sentyabr ayının 15-i başlanır.


böyle yazıyor.link şu: www.azmiu.edu.az
  • kullanıcı adı  (22.08.10 12:20:11) 
sentyabr- eylül
oktyabr- ekim

yani eylül 15- ekim 30 arası. yine de içinize sinmiyorsa t.c. büyükelçiliğin eğitim müşavirliğini arayın.
  • bir sebep bir bahane  (22.08.10 12:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.