[]

monitör ile ilgili soru

merhabalar,

23 ya da 24 inch led monitör almayı düşünüyorum ancak bazı arkadaşlar "22 inch en iyisi, 22'den yukarısında görüntü problemleri oluyor daha büyüyor vs vs" tarzı şeyler söylediler. doğru mudur? en iyi seçim 22" monitör müdür? böyle lcd ya da led monitör satın alma rehberi vs gibi bi şey var mı internette bir yerde?

şimdiden teşekkürler cevaplar için.

 
e o zaman 23" ve 24" monitörler boşuna çıkıyor? bana göre 22" monitörler daha büyüklerine bütçesi yetmeyenlerin mantıklı tercihi ve piyasada uygun fiyatlara bulunabildiklerinden tercih ediliyorlar.

bence bu saatten sonra 1920x1080 çözünürlüklü (hd) dışında monitör almak akıllıca değil. oyun konusunda bozulma olmaz, yeni her oyunun ekran ayarlarında bahsettiğim çözünürlükte seçeneği mevcut, işletim sisteminde problem çıkması zaten imkansız. geriye sadece divx filmler kalıyor. normal olarak sen 624x352 350mb/700mb ripleri 23-24 inç ekranda full izlersen görüntü bozuk olur. bunlar yerine .mkv uzantılı, boyutları 1gb olan 1280x720 çözünürlüklü dizi bölümleri, 2,3,4gb lık 720p ve daha yüksek boyutlu 1080p hd filmlerle o monitörün tadını çıkarırsın. ben böyle büyük boyutlu görsel medyayı indirir izlerim, oyunu da dev ekranda oynayıp keyfini sürerim diyorsan hiç durma al, bana uymaz diyorsan da 22" üstüne çıkma, yine optimum performansla yukarıdakilerden keyif alabilirsin.

bir yıl önce Acer X233H (23.3") adlı monitörü 350tl'ye almıştım, hala kullanıyorum, çok memnunum. Tavsiye ederim. HD monitörlerde HDMI girişi ve TV özelliği olunca fiyatları acaip artıyor, geçen sene Samsung HD240 24" monitör 600-700tl falandı, dvi girişli monitörler daha ucuz oluyor.
  • stephen dedalus  (22.08.10 02:24:56 ~ 02:29:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.