[]

avukatlık stajı bitirme tezi

ben bu tezi idari hakimlik sınavına yoğunlaştığımdan bayağı bir geciktirdim (70 gün falan) ama stajın bitmesine hala yaklaşık 1 ay var, önümüzdeki 5-6 günü teze ayırabilirim, bu sürede hazırlayıp teslim etsem ne gibi bir sonuçla karşılaşırım?

(barodaki görevliye arkadaş sormuştu "tezi biraz geciktirirsek ne olur" diye ve görevli de "bir şey olmaz ama fazla geciktirme" şeklinde cevap vermişti. buradaki "fazla" ne kadar oluyor bilen var mı?)


 
istanbul barosunda staj yaptığını varsayarak cevap veriyorum;
hemen hemen tüm arkadaşlarım geç verdi tezini, herhangi bir sorunla karşılaşmadılar..
ama sen gene de fazla geciktirme:)
  • de jure  (21.08.10 20:50:50) 
geç teslim eden arkadaşlar size sesleniyorum, kaç gün geç teslim ettiniz?


  • weeping guitar  (21.08.10 21:03:08) 
aylarca sonra teslim edebilirsin, bir sorun çıkmaz. sem'deki derslerin verildi göründüğüne göre bir tek tezin verilmemiş sayılır. inan bana bir yıl sonra bile verebilirsin. :) (tecrübeyle sabittir)


  • microfiction  (21.08.10 21:05:00 ~ 21:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.